Exxen güzel olmuş

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 170
  • Görüntüleme 22.228
Umarım şakadır.
Kanka sen her exxen yorumunda varsın. Merak ediyorum acaba içeriklerden bi tanesini açıp izledin mi de burada kötü diyorsun. Kapağına bakarak içerik yorumu yapıyorsun. Yapma önce bi izle sonra yaparsın yorumunu. Ayrıca 10 tl gayet ucuz. Niye fiyatı bu kadar büyütüldü anlamadım. 2.5 TL mi bekliyordunuz yani ?

Gelişirse güzel olabilir, ilk çıkan bir yerli yapıma göre reklamsız fiyatı bir tık pahalı bence. Ortada büyük bir proje ve emek var neden destek olmayalım :)
Aynen. 20 TL benim için aylık bir para olmasa da bir çok insan için pahalı olabilir. Ama yerli ya o yönden etkili biraz.

Tamam kötü ve sevmediğiniz popüler insanlar Exxen'da var diye, sizlere kalitesiz gelebilir. Bir başka deyişle sanat yoktur diye düşünüyorsunuz ama sizin sevmediğiniz bu popüler insanları seven bir sürü de insan var.

Sonuçta yeni bir şey ve popüler insanlar ile bir şey yapmayı planlıyorlar.

Bence güzel bi proje ülkemiz adına. Fight culub olsun tosuncuk olsun tolgshow olsun benim ilgimi çekti. İzlemeyi de düşünüyorum. Eminim ilerde daha iyi projeler gelicektir. Acun da zaten açıkladı yeni projeler geleceğini. Ben sevdim.
Başlangıç için bir çok içerik var bence. İnşallah başarılı olurlar.

Alacak olanlar alsın izlesin. Netflix aboneliğini ve Spotify aboneliğini de iptal ettim artık bu tarz platformlara para harcamayacağıma söz verdim.

Paramı ve zamanımı başka şeylere harcamanın zamanı geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı