Exxen güzel olmuş

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 170
  • Görüntüleme 22.264
Ha bir de arkadaşlar, burada platformların kapıştırmalarını yapmak size bir şey kazandırmaz. Umurlarında değiliz çünkü ne bir geri dönüşe cevap vereceklerdir ne başka bir şeye. Kimin kim olduğu ne anlamda kurulduğu nasıl işlediği açıkça ortada. Exxen sadece insanların gözünü boyamak için kuruldu. Hiç Blu TV izlediniz mi? Ya da başka yerlerin ücretli içeriklerini aldınız mı? Ülkemizde çok fazla proje var. Bunların büyük bir çoğunluğunu değerlendirmiyoruz. Sadece kavga edelim zaten. Siyasetinde de hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunda da kavga edelim emi. Bir salın ya. Bir gözünüzü açın hiçbir şeyi iyi veya kötü anlamda savunmayın zaten ilk gündeyiz. Çok şey etmeyelim bence.

Bune kardeşim azıcık kabullenin eleştiri ya herkes sizin sevdiğiniz şeyi zorla sevmek zorunda değil sabahdan beri zorla sevdirmeye çalışıyorsun.
@OSAYİSAMUEL kanka o parayla Acun'a para yedireceğine bir dil kursuna git.

Tartışma burada kapanmıştır adam kendi malı gibi övüyor.
Ya kendi malım gibi niye öveyim ? Tamam izlersin içerikleri platforma bakarsın bi. Ondan sonra yaparsın yorumunu. Sadece daha dün gece çıkmış bi platforma içerikleri izlemeden kötü diyorsunuz. Tek sebebiniz ise reklam ve parası. Sen kahinmisin ki içerikleri izlemeden kötü olabiliceğini görüyorsun? Hadi kendi malım gibi övdüm diyelim. Sen niye platforma bile bakmadan gömüyorsun?

Ya kendi malım gibi niye öveyim? Tamam izlersin içerikleri platforma bakarsın bir. Ondan sonra yaparsın yorumunu. Sadece daha dün gece çıkmış bir platforma içerikleri izlemeden kötü diyorsunuz. Tek sebebiniz ise reklam ve parası. Sen kahin misin ki içerikleri izlemeden kötü olabiliceğini görüyorsun?

Ya bak kardeşim hartik tek kişi kaldın sanki sen izledin de diyorsun.

Dostum bak senin sevdiğin şeyleri sevmek zorunda değiliz bunu ne zaman kafana alcan ona bakarsan sende tururdun milli şey diye.
Ben sevdim demiyorum. Daha içerikleri izlemedim çünkü. Kötü veya iyi diyemem. Demeye çalıştığım şey herkes içerikleri izlemeden sanki izlemiş gibi yerden yere vuruyor. Bi bak daha erken ondan sonra kötü veya iyi dersin. Bunu ne zaman kafanız alıcak? Benim iyi veya kötü dediğim yok. Sadece izlemeden nereden geliyor bu sinir bu öfke bu karamsarlık. Bunu sorguluyorum.

İşte tamda bunu yapıyorsunuz. Bir reklam sıkıntısını bulmuşunuz. Gömme kaynağınız orası. İçeriklere hala bakan yok.

Vız vız ses geliyor ama ne dediğin anlaşılmıyor "Gömme kaynağı orası." Dedikten sonra. Exxen ve ne ne? Ah kalbim dur yapma gidiyorum. Şaka bir yana içerik mi var orada ya. Bir tolgshow var, zaten Masterchef Junior da çalma program gidin kalitelisini izleyin TLC'de bir de bedava.

Ben sevdim demiyorum. Daha içerikleri izlemedim çünkü. Kötü veya iyi diyemem. Demeye çalıştığım şey herkes içerikleri izlemeden sanki izlemiş gibi yerden yere vuruyor. Bir bak daha erken ondan sonra kötü veya iyi dersin.

Yo şuana kadar bizim Enes batura falan karşı çıkıyorsun demeki sevdin.
Bir insan neden sevmediği şeyi savunsun ki.

Yo şuana kadar bizim Enes batura falan karşı çıkıyorsun demeki sevdin.
Ya kardeşim okuman yazman yok mu ? Ben Enes baturu sevmem. Videolarını izlemem. Ama sende izlemek zorunda değilsin. O belli bi kesim için yapılmış bi proje. Sen sevmiyorsun adamın bir sürü seveni var onlar izleyecek. Her proje her kesim insana uyacak diye birşey yok. Benim dediğim anlaşılmıyor galiba. Tekrar ediyorum. Benim platforma iyi veya kötü dediğim yok. İzlemedim çünkü hiçbir projeyi. Sizde izlemeden neden saldırıyorsunuz bunu sorguladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı