Exxen güzel olmuş

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 170
  • Görüntüleme 22.313
Exxen'e bu kadar önyargılı yaklaşmanin bir anlamı yok. İyi veya kotu demiyorum. Enes Batur gibi boş kişiler de var, Tolga Çevik gibi kaliteli kişiler de var. İçerik sayisi gayet iyi yeni çıkış yapmasına rağmen. İleride daha kaliteli ve çok sayıda içerik geleceğini düşünüyorum. İdare eder bir platform su anlik.

Vay be bugün de ergen ve gay olduk. Oysa ki tek amacım sevdiğim yönetmenleri ve oyuncuları orijinal platformdan izleyip emek hırsızlığı yapmamaktı. 🤔
Ne olduğun beni ilgilendirmez. İnsanlara saygılı olman yeter.
Ben sadece arkadaşın yaş olarak "13+" kesime sallaması üzerine böyle bir şey yazdım.

Enes patır ve arkadaşları'nın saçma içerikleri olmasa daha güzel olabilirdi.

Daha deneyimlemediğim için bir şey diyemem ancak uzaktan baktığımda, çopu formatın bana hitap etmediğini söylemeliyim. Abone olursam bir TRK tolgshow için olurum gibime geliyor.

Bir de sanırım 2 paket varmış, ucuz olnında reklam gösteriliyormuş. Para verdiğim birşeyde neden reklam gördüğümü anlamadım. Bunu da ilk defa görü... Pardon bir de NBA 2K21'de görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı