Ezhel'in Erdoğan'a diss atması üzerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"5 rekat namaz kılıp ülkeyi SATA'nın değil, 2 kadeh rakı içip ülkeyi kurtaran paşamın izindeyim" yemin ediyorum bıktım kendine Atatürkçü deyip Atatürk'ün sadece alkol içtiğini övenlerden. Acaba hayatını kaybetmiş insanlar bizi izliyorsa. Atatürk, kendine Atatürkçü diyenlerin alkol içtiğini övmesini duyuyorsa bence pek mutlu değildir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Atatürk'ün kurduğu partinin Atatürk'ün kurduğu gibi kaldığını ve izinden gittiğini düşünüyorsanız durmayın muhalefete oy verin. Ben şahsen eleştirirken veya düşünürken iki taraftan bakıyorum. Adam Atatürk'ün inklılaplarını sayamıyor bio'sunda 1881- sonsuz falan yazıyor. Atatürk kurdu diye malum partiye oy veriyor. Osman'lı Devleti'nin kurucusu sorulduğunda Atatürk diye cevap veriyorlar vs.

Bence Atatürk'çüyüm diye geçinenlerin çok büyük bir kısmı Atatürk hakkında bir şey bilmiyor, kendisi hakkında 1 kitap bile okumamışlardır. Sırf popülizm olduğu için Atatürk'çüyüm naraları atıyorlar. Böyle olmayanların alınmasına gerek yok. Zaten bunun dışında kalanlar benim yazdıklarımı çok iyi anlayabilecek ve alınmayacak kapasitede. Hatta çoğu bana katılırlar bile.

Bana göre Atatürk'ü seven ve izinden gittiğini söyleyen birisi malum partiye oy vermek zorunda veya İslam'dan nefret etmek zorunda değil. Baştaki kişi İslam üzerinden siyaset yapıyor diye İslam'a bir nefret var o zaman Chp'de Atatürk üzerinden siyaset yapıyor. O zaman Atatürk'ten de mi nefret edeceğiz? Tabii ki hayır. İnsanlar bir tarafı görürken diğer tarafı görmemezliğe geliyor, ya da işlerine öyle geliyor.

Atatürk'çü olmak şudur: Bu Vatan için taş üstüne taş koyan, bir adım ileri gitmesi için elinden geleni yapan, işini doğru yapandır. Okuyup, araştırıp bu ülkeye bir şeyler katandır. Atatürk'ün vizyonundan çıkmış partiye oy atmak değildir.

Kimse değinmediği için ben bu açıdan değerlendirdim. Şimdi bana "çomar" demeye gelecek insanlar da olacaktır ya da kızgın atacak. Varsın olsun. Belki 1-2 kişinin kafasında bir ışık yakmışımdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı