Ezilen AirPods Pro 2 tamir edilebilir mi?

• Konuyu başlatan Zenvoy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.003
Daha fazla  
Garantisi devam eden AirPods Pro 2 kulaklığım yaptığım bir kaza sonucunda arabanın altında kaldı ve ezildi. Bunun tamiri mümkün olur mu yoksa yenisini mi almalıyım?

Dosya Ekleri

• D03B8B78-9F76-4936-AF38-FA9E7E282297.jpeg
    D03B8B78-9F76-4936-AF38-FA9E7E282297.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 164
Tamir edilebilir durmuyor.
Peki bunu sağ kulaklık eksik bir şekilde satabilir miyim yani alıcısı çıkar mı? Sanırım sağ tek kulaklığın sıfırı ile değişimi için garantiye göndermem ve yaklaşık 4 bin TL ücret ödemem lazım. Bunun yerine satıp tekrar sıfırını almam daha mantıklı olmaz mı?

Peki bunu sağ kulaklık eksik bir şekilde satabilir miyim yani alıcısı çıkar mı? Sanırım sağ tek kulaklığın sıfırı ile değişimi için garantiye göndermem ve yaklaşık 4 bin TL ücret ödemem lazım. Bunun yerine satıp tekrar sıfırını almam daha mantıklı olmaz mı?

Sanırım böyle bir tane alıp kulaklığınla çalıştırabiliyorsun. Biraz araştırdım ama tam bir bilgi edinemedim. İyice araştır.

Sanırım böyle bir tane alıp kulaklığınla çalıştırabiliyorsun. Biraz araştırdım ama tam bir bilgi edinemedim. İyice araştır.
Hocam ben bu konuyu daha önce Apple servisi ile konuştuğumda kutu ile eşleşmez servisin eşleştirmesi lazım gibi bir şey söylemişti. Eğer böyle tek olarak birinden alıp eşleştirebiliyorsam işime gelir.

Hocam ben bu konuyu daha önce Apple servisi ile konuştuğumda kutu ile eşleşmez servisin eşleştirmesi lazım gibi bir şey söylemişti. Eğer böyle tek olarak birinden alıp eşleştirebiliyorsam işime gelir.
Yani öyleyse bile parçayı böyle senin alıp götürüp eşleştirme yapmalarını istemen ona göre daha ucuza gelecektir gibi geldi bana.

Kendiniz eşleştiremiyorsunuz diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı