F/P B450 Anakart Önerisi

B450 Gaming plus kullanıyorum memnunum. Uygun fiyata bulduktan sonra tercih edilebilir.
Hepsiburada’da 600TL ye yakın bir fiyata satılıyordu ama şuan temin dışı durumunda. O yüzden sormuştum.

Bende Mortar var memnunum. RGB Ledler o kadar hızlı değişmiyor ve galiba şu anda 3000 serisi yeni çıktığı için RAID düzgün çalışmıyor. Onun dışında güzel. Şu tuşla BIOS güncelleme de çok iyi bir şey.

Elimde Ryzen 1. veya 2. nesil işlemcim yok. Onlar olmadan BIOS güncellemesi yapamam değil mi? Yoksa başka bir yol var mı?

Elimde Ryzen 1. veya 2. nesil işlemcim yok. Onlar olmadan BIOS güncellemesi yapamam değil mi? Yoksa başka bir yol var mı?
Bende R5 3600 var şuan ve anakartın arkasındaki tuş sayesinde başka bileşen kullanmadan BIOS'u güncelledim. Başka anakartlarda eski nesil işlemci gerekebilir fakat dediğim gibi B450M Mortar istemiyor.

Bende R5 3600 var şuan ve anakartın arkasındaki tuş sayesinde başka bileşen kullanmadan BIOS'u güncelledim. Başka anakartlarda eski nesil işlemci gerekebilir fakat dediğim gibi B450M Mortar istemiyor.
Teşekkürler

Soğutucun yok ise bütçe el veriyorsa. MSI x570 Gaming Edge Wifi alabilirsin 1500 Lira civarı. Yanında 675 liralık Sıvı soğutma hediye ediyor. 850-900 Liraya üst seviye x570 sahibi olmuş oluyorsun. (Soğutucuya ihtiyacın yoksa satarsın)

Not: r5 3600 kullanıcısı olarak stok soğutucu önermem keza 80 85 C oluyor oyunlarda. Boşta 60 65-70 olarak değişiyor.

Şuan pek fazla bütçem kalmadı, o yüzden önerdiğiniz model bütçemi aştı.İleride çok sıkıntı çıkarırsa bi soğutma alacağım o zaman :/ . Yorumunuz için teşekkürler

Şuan pek fazla bütçem kalmadı, o yüzden önerdiğiniz model bütçemi aştı.İleride çok sıkıntı çıkarırsa bi soğutma alacağım o zaman :/ . Yorumunuz için teşekkürler
80 85 derece işlemciye zarar verecek bir derece değil. İlerleyen bios updateler ile zaten bu sorunun önüne geçerler. Bütçe el veriyosa zaten B450 fiyatına x570 almak mantıklı ama bütçeyi aşıyorsa tabi ki b450 yeterli olacaktır. Hayırlı olsun şimdiden

Teşekkürler

Benim boşta 50 derece, gerçi boşu bilmiyorum SA:MP oynarken 50-55 derece arası geziyordu. Birde görev yöneticisinden baktığımda hep CPU hızı 4.17 civarında gözüküyor. Eski laptopumda bu hızlar düşüp boştaki dereceyi azaltabiliyordu. Acaba bunun bir çözümü var mı? Ek olarak sizin kasa hava dolaşımınız çok kötü veya soğutucuyu tam oturtamadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…