Benim boşta 50 derece, gerçi boşu bilmiyorum SA:MP oynarken 50-55 derece arası geziyordu. Birde görev yöneticisinden baktığımda hep CPU hızı 4.17 civarında gözüküyor. Eski laptopumda bu hızlar düşüp boştaki dereceyi azaltabiliyordu. Acaba bunun bir çözümü var mı? Ek olarak sizin kasa hava dolaşımınız çok kötü veya soğutucuyu tam oturtamadınız.
RAID yapmayacaksanız güzel anakart. Arkada 8 tane USB girişi de baya iyi. Elinize ulaşınca renk değiştirme modunu bana anlatır mısınız? Bende 2 saniyede bir renk değişiyor, klavyelerdeki gibi yumuşak bir geçiş olmuyor.Arkadaşlar B450M Mortar siparişi verdim. Hem özelliklerini beğendim hem de flash BIOS butonunun işime yarayacağını düşündüm. Önerileriniz için teşekkürler![]()
Sizde 3000 serisi Ryzen yok o zaman, şuan için 3. nesillerde afterburner aidata gibi programlar ısı derecelerini göstermiyor sadece Ryzen Master programıyla bakılabiliyor. Bu durum bios sensör hatasından olabilceği yönünde bu sebeple yeni güncellemerle bu hatanın önüne geçilmesi bekleniyor. Isılar konusunda ryzen 3000 serisinde genel bi problem söz konusu. TeşekkürlerAIDA64 aracılığıyla MSI Afterburner ile bakmıştım. Tabii masaüstünde göstermiyordu fakat SA-MP'da 55 dereceyi geçmedi. Hep 50 civarından anlık fırladı 55'e. Boşta 70 civarı normal değil. Laptop olsa bile normal değil.
R5 3600 kullanıyorum, size yalan borcum yok. Afterburner göstermedeği için sıcaklığı, Technopat' ta bir rehberden yardım aldım. AIDA 64'ü MSI Afterburner'e bağlayıp sıcaklığı gösteriyordu. Belki sensör hatasıdır fakat yalan söylemiyorum.Sizde 3000 serisi Ryzen yok o zaman, şuan için 3. nesillerde afterburner aidata gibi programlar ısı derecelerini göstermiyor sadece Ryzen Master programıyla bakılabiliyor. Bu durum bios sensör hatasından olabilceği yönünde bu sebeple yeni güncellemerle bu hatanın önüne geçilmesi bekleniyor. Isılar konusunda ryzen 3000 serisinde genel bi problem söz konusu. Teşekkürler
Estağfurullah benim bilgi eksikliğimden kaynaklanmış sorun. Özür dilerimR5 3600 kullanıyorum, size yalan borcum yok. Afterburner göstermedeği için sıcaklığı, Technopat' ta bir rehberden yardım aldım. AIDA 64'ü MSI Afterburner'e bağlayıp sıcaklığı gösteriyordu. Belki sensör hatasıdır fakat yalan söylemiyorum.
Önemli değil, ayrıca benim kullandığım yöntemle de sıcaklıklarınıza bakabilir misiniz? AMD'nin kendi programını kullanmadım bende, belki güvenli olsun diye bilerek sıcak gösteriyordur.Estağfurullah benim bilgi eksikliğimden kaynaklanmış sorun. Özür dilerim
Akşam deneyip bilgisini paylaşıcamÖnemli değil, ayrıca benim kullandığım yöntemle de sıcaklıklarınıza bakabilir misiniz? AMD'nin kendi programını kullanmadım bende, belki güvenli olsun diye bilerek sıcak gösteriyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.