F/P G4560 sistem toplama

Nanokatalog çok ucuz çünkü.

Inno3D Asus gibi kaliteli bir markadır.

Yeni konu açıp sorabilirsiniz.

Markanın kaliteli (Aynı chipsete sahip kartlar için) sistemin performansını maksimum yuzde kaç etkiler? Birçok forum sitesinde bu konu açılmış fakat net bir cevap verilememiş. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

İçindeki Chipset aynı olduğundan en fazla 1 FPS fark ya olur ya olmaz.

Markalar Garanti, Soğutma gibi şeyleri etkiliyor.

Bu markalar hepsi değişik tasarımda çıkartıyor. Bazıları faz'ları çok çıkarıyor bazıları az çıkarıyor ucuza satıyor. Faz dediğim olayda power phase dedikleri şeydir. Mesela Zotac GTX 1080'de 16+3, MSI Gaming X versiyonunda ise 10 faz bulunuyor. Ne kadar faz varsa o kadar stabil OC yapabiliyorsun. Zotac 5 sene garantiyi boşa vermiyor demekki. :) MSI tarafında beğendiğim şey ki fiyatları bu yüzden yüksek, patentli soğutma tasarımı. Faz ile ilgili kaynak aşağıdadır.
Comparison of custom GeForce GTX 1080 PCBs | VideoCardz.com

Yani OC yapmayı düşünmüyorsak markanın bir önemi olmaz diyorsunuz. Peki bazı ekran kartlarını markalar fabrika çıkışı OC li yapıyorlar. Bunları OC siz modelleri ile nasıl karştırabiliriz. Performans olarak

Yani OC yapmayı düşünmüyorsak markanın bir önemi olmaz diyorsunuz. Peki bazı ekran kartlarını markalar fabrika çıkışı OC li yapıyorlar. Bunları OC siz modelleri ile nasıl karştırabiliriz. Performans olarak
Mesela benim bugün sattığım ekran kartı normalde saat hızı 1000 Mhz idi. Ama aldığım Gigabyte firması bunu 1100Mhz'ye çıkarmış. Üzerine OC yazıyor zaten. Bazı oyunlarda sorun oluyor bu durum. Fabrika ayarı neyse ona downclock yani hız düşürerek girdiğimi hatırlıyorum.

Dosya Ekleri

• Dc.jpg
    Dc.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 69
ITX Ekran Kartları'dan bahsediyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı