F/P ISS önerisi

Noiseniuss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 3060 Eagle
Ryzen 5 5600
Asus Prime B550M-A WIFI II
Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz
WD SN501 500GB 3500/2300
Dark Diamond Pro
Asus VQ247Q1A 23.8" 165Hz 1ms(mprt)
Meslek
Yazılım Geliştiriciliği & Makine ve Tasarım Teknolojisi Mühendisliği
En azından ilk 12 ay 200 TL'nin altında taahhütlü kaliteli bir internet sağlayıcısı önerebilir misiniz? TurkNet istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum şuanda TürkNet fiyatları değiştiğinden beri ağırlıklı olarak NetSpeed öneriyor. Sanırım NetSpeed sizin için daha güzel bir seçim olur. Kullanan arkadaşlarda deneyimlerini bırakırsa size yön olur.

Taahhütlü şekilde TürkTelekom almak pek mantıklı değil sanki hocam.
Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Türk Telekom altyapı sahibiyse daha iyi bile oluyor hocam. Teknik ekip vs. konusunda sorun yaşamazsınız inşAllah. Hızlılar bu konuda.

Netspeed'in TT'ye göre farkı ucuz olması ve müşteri hizmetleri konusunda daha bilgili insanların yer alması.

Forum şuanda TürkNet fiyatları değiştiğinden beri ağırlıklı olarak NetSpeed öneriyor. Sanırım NetSpeed sizin için daha güzel bir seçim olur. Kullanan arkadaşlarda deneyimlerini bırakırsa size yön olur.
Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Türk Telekom altyapı sahibiyse daha iyi bile oluyor hocam. Teknik ekip vs. konusunda sorun yaşamazsınız inşAllah. Hızlılar bu konuda.

Netspeed'in TT'ye göre farkı ucuz olması ve müşteri hizmetleri konusunda daha bilgili insanların yer alması.
Taahhütlü şekilde TürkTelekom almak pek mantıklı değil sanki hocam.
Hocamlar Netspeed de taahütlü paket göremedim de link atabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı