İnceleme F/P Kralı Xioami Redmi Watch 3 Active

Bende kullanıyorum saatin şarjı rahat 6 gün gidiyor. Parlaklık ortada,nabız ölçümü akıllı,bildirimler açık,bildirim gelince uyanma açık,kandaki oksijen ölçümü kapalı,uyku takibi açık (gelişmiş uyku takibi),titreşim orta,saati döndürünce açılıyor o özelliğide kapalı. Bu şekilde 6 gün rahat gidiyor.

Bu ay sonuna doğru almayı düşünüyorum. Sizce hala alınır mı?

Arkadaşlar güncelleme ile sensörler açık kalıyor ne yaptıysam kapanmıyor. Annem kullanıyordu. Her şey kapalıydı 1 haftadan fazla şarjı giden cihaz 5 saat dayanmıyor artık. Sürüm 2.7.92

Arkadaşlar ben bu saati özellikle nabız ölçmek için düşünüyorum. Tutarlı bir saat mi acaba nabız için? Ayrıca ne sıklıkla nabız ölçüyor acaba

Dostum selam saati bugün aldım ilk saatler bileğimi hareket ettirdikçe ekran açılıyordu fakat şu an hareket ettikçe saatin ekranı açılmıyor bunun nedeni ne olabilir?

Dostum selam saati bugün aldım ilk saatler bileğimi hareket ettirdikçe ekran açılıyordu fakat şu an hareket ettikçe saatin ekranı açılmıyor bunun nedeni ne olabilir?
Merhaba saati kullanıyorum ben de ana menüden aşağıya kaydırdığınızda bilek ikonu olan ayar açık mı acaba o kapanmış olabilir belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…