İnceleme F/P Kralı Xioami Redmi Watch 3 Active

20240201_120232.jpg

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere 2 aydır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir akıllı saat modeli olan Redmi Watch 3 Active'yi tanıtmak istiyorum. Bu saat, Xiaomi'nin uygun fiyatlı ve yüksek performanslı akıllı saatlerinden biri. Bu saat, hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Redmi Watch 3 Active, neler vaat ediyor? Bu incelemede, saatin görünümünden, ekranından, pilinden, bağlantısından, spor ve sağlık takip fonksiyonlarından ve sesli arama özelliğinden bahsedeceğim.
710ibrE1FYL._AC_SL1500_.jpg

Redmi Watch 3 Active, kare formunda bir kasa tasarımına sahip. Kasa, 45 x 35 x 11.5 mm ölçülerinde ve 35 gram ağırlığında. Kasa, plastik malzemeden üretilmiş ve 5 ATM suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da saatin, 50 metre derinliğe kadar suya girebildiği anlamına geliyor. Saatin sağ kenarında, ekranı açmak, kapatmak, menüye girmek ve geri çıkmak için kullanılan tek bir fiziksel düğme bulunuyor. Saatin sol kenarında ise, sesli arama yapmak için kullanılan bir mikrofon yer alıyor. Saatin arkasında ise, kalp atış hızı, kan oksijen seviyesi ve şarj için kullanılan sensörler ve pinler göze çarpıyor.

Kayışlar, kolayca değiştirilebilen ve farklı renk seçenekleri sunan silikon malzemeden yapılmış. Saatin görünümü, sade ama şık bir izlenim veriyor. Saat, hem spor hem de günlük kullanıma uygun bir görünüme sahip.

Redmi Watch 3 Active, 1.83 inç büyüklüğünde ve 60 Hz yenileme hızına sahip bir IPS LCD ekran kullanıyor. Ekran, renkli ve canlı bir görüntü kalitesi sunuyor. Ekran, ışığa göre otomatik olarak parlaklığını ayarlayabiliyor. Ekran, ayrıca, farklı temalar ve arayüzler ile kişiselleştirilebiliyor.

Redmi Watch 3 Active, 289 mAh kapasiteli bir pille çalışıyor. Saat, pil dolu olduğunda beni 7 gün boyunca rahatlıkla idare ediyor. Bu da benim için oldukça yeterli bir süre.

Redmi Watch 3 Active, Bluetooth 5.3 ile akıllı telefonlarla eşleşebiliyor. Saat, hem Android hem de iOS işletim sistemleriyle uyumlu olan MI fitness uygulaması ile senkronize oluyor. Uygulama, saatin ayarlarını, bildirimlerini, verilerini ve daha fazlasını yönetmeye yarıyor. Uygulama, ayrıca, saatin ekranında göremediğimiz bazı özellikleri de bize sunuyor. Örneğin, uygulama, saatin uyku kalitesini, stres seviyesini, kan oksijen seviyesini, adım sayısını, kalori yakımını, spor aktivitelerini, kalp atış hızını ve daha birçok veriyi grafikler ve istatistikler halinde bize gösteriyor. Uygulama, ayrıca, saatin güncellemelerini, yedeklemelerini ve geri yüklemelerini de yapabiliyor.

Saat, akıllı telefonlardan gelen bildirimleri de ekranda gösteriyor ve titreşimle uyarıyor. Saat, arama, mesaj, e-posta, sosyal medya, haber, hava durumu, takvim, alarm ve daha birçok uygulamanın bildirimlerini destekliyor. Saat, bildirimleri okuyabiliyor, ancak cevap veremiyor.

Saat, ayrıca, sesli arama yapabilme özelliğine de sahip. Saat, Bluetooth ile akıllı telefonla bağlandığında, saatin sol kenarındaki mikrofonu kullanarak, sesli arama yapabiliyorsunuz.

Redmi Watch 3 Active, 100'den fazla spor modu sunuyor. Saat, koşu, yürüyüş, bisiklet, yüzme, yoga, pilates, dans, basketbol, futbol, tenis, badminton, masa tenisi, voleybol, kriket, golf, kayak, tırmanış, paten, boks, ip atlama, aerobik ve daha birçok sporu destekliyor. Saat, spor modlarının verilerini, uygulamada da kaydediyor ve gösteriyor. Uygulama, spor modlarının verilerini, grafikler ve istatistikler halinde sunuyor. Uygulama, ayrıca, spor modlarının verilerini, farklı zaman aralıklarında karşılaştırmanıza da olanak tanıyor. Uygulama, spor modlarının verilerini, sosyal medyada paylaşmanıza da olanak tanıyor. Saatin spor modları, fiyatına göre oldukça çeşitli ve kapsamlı.

Redmi Watch 3 Active, sağlık takip özellikleri de sunuyor. Saat, kan oksijen seviyesi ölçümü, kalp atış hızı takibi, uyku kalitesi analizi ve stres kontrolü gibi özelliklere sahip.

Redmi Watch 3 Active, fiyatına göre oldukça başarılı bir akıllı saat olarak karşımıza çıkıyor. Saat, hem tasarımı hem de özellikleriyle beklentileri karşılıyor. 1500 TL civarında bir bütçeniz varsa ve akıllı bir saat arıyorsanız, Redmi Watch 3 Active'yi kesinlikle tavsiye ederim. Saatin şu anki fiyatı 1497 TL.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Soru, görüş ve önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek üzere. Hoşçakalın.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240201_120726_Mi Fitness.jpg
    Screenshot_20240201_120726_Mi Fitness.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20240201_120557_Mi Fitness.jpg
    Screenshot_20240201_120557_Mi Fitness.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20240201_120534_Mi Fitness.jpg
    Screenshot_20240201_120534_Mi Fitness.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20240201_120721_Mi Fitness.jpg
    Screenshot_20240201_120721_Mi Fitness.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 60
Dün saati Full şarj ettim bugün aradan 24 saat geçtikten sonra şarjı %68'e düşmüş. Saat annemin kendisi saati sadece saate bakmak için kullanan bir insan. AOD kapalı, kan oksijen ölçümü kapalı, uyku takibi kapalı, nabız 30 dakika da bir olması lazım en geç ölçeni seçmiştim hatırlayamıyorum. Ekran parlaklığı sürekli %100, bildirimler açık, titreşim düşükte. Bu şarj olayı bana anormal geliyor açıkçası. Ekran parlaklığı bu kadar yer mi ya, ki dediğim gibi öyle haşır neşir değil kadın. Önerisi olan varsa çok iyi olur

Bende kullanıyorum saatin şarjı rahat 6 gün gidiyor. Parlaklık ortada,nabız ölçümü akıllı,bildirimler açık,bildirim gelince uyanma açık,kandaki oksijen ölçümü kapalı,uyku takibi açık (gelişmiş uyku takibi),titreşim orta,saati döndürünce açılıyor o özelliğide kapalı. Bu şekilde 6 gün rahat gidiyor.
 
Eki Görüntüle 2104807
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere 2 aydır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir akıllı saat modeli olan Redmi Watch 3 Active'yi tanıtmak istiyorum. Bu saat, Xiaomi'nin uygun fiyatlı ve yüksek performanslı akıllı saatlerinden biri. Bu saat, hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Redmi Watch 3 active, neler vadediyor? Bu incelemede, saatin görünümünden, ekranından, pilinden, bağlantısından, spor ve sağlık takip fonksiyonlarından ve sesli arama özelliğinden bahsedeceğim.
Eki Görüntüle 2104839
Redmi Watch 3 active, kare formunda bir kasa tasarımına sahip. Kasa, 45 X 35 X 11.5 mm ölçülerinde ve 35 gram ağırlığında. Kasa, plastik malzemeden üretilmiş ve 5 ATM suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da saatin, 50 metre derinliğe kadar suya girebildiği anlamına geliyor. Saatin sağ kenarında, ekranı açmak, kapatmak, menüye girmek ve geri çıkmak için kullanılan tek bir fiziksel düğme bulunuyor. Saatin sol kenarında ise, sesli arama yapmak için kullanılan bir mikrofon yer alıyor. Saatin arkasında ise, kalp atış hızı, kan oksijen seviyesi ve şarj için kullanılan sensörler ve pinler göze çarpıyor.

Kayışlar, kolayca değiştirilebilen ve farklı renk seçenekleri sunan silikon malzemeden yapılmış. Saatin görünümü, sade ama şık bir izlenim veriyor. Saat, hem spor hem de günlük kullanıma uygun bir görünüme sahip.

Redmi Watch 3 active, 1.83 inç büyüklüğünde ve 60 Hz yenileme hızına sahip bir IPS LCD ekran kullanıyor. Ekran, renkli ve canlı bir görüntü kalitesi sunuyor. Ekran, ışığa göre otomatik olarak parlaklığını ayarlayabiliyor. Ekran, ayrıca, farklı temalar ve arayüzler ile kişiselleştirilebiliyor.

Redmi Watch 3 active, 289 mAh kapasiteli bir pille çalışıyor. Saat, pil dolu olduğunda beni 7 gün boyunca rahatlıkla idare ediyor. Bu da benim için oldukça yeterli bir süre.

Redmi Watch 3 active, Bluetooth 5.3 ile akıllı telefonlarla eşleşebiliyor. Saat, hem Android hem de iOS işletim sistemleriyle uyumlu olan mı fitness uygulaması ile senkronize oluyor. Uygulama, saatin ayarlarını, bildirimlerini, verilerini ve daha fazlasını yönetmeye yarıyor. Uygulama, ayrıca, saatin ekranında göremediğimiz bazı özellikleri de bize sunuyor. Örneğin, uygulama, saatin uyku kalitesini, stres seviyesini, kan oksijen seviyesini, adım sayısını, kalori yakımını, spor aktivitelerini, kalp atış hızını ve daha birçok veriyi grafikler ve istatistikler halinde bize gösteriyor. Uygulama, ayrıca, saatin güncellemelerini, yedeklemelerini ve geri yüklemelerini de yapabiliyor.

Saat, akıllı telefonlardan gelen bildirimleri de ekranda gösteriyor ve titreşimle uyarıyor. Saat, arama, mesaj, e-posta, sosyal medya, haber, hava durumu, takvim, alarm ve daha birçok uygulamanın bildirimlerini destekliyor. Saat, bildirimleri okuyabiliyor, ancak cevap veremiyor.

Saat, ayrıca, sesli arama yapabilme özelliğine de sahip. Saat, Bluetooth ile akıllı telefonla bağlandığında, saatin sol kenarındaki mikrofonu kullanarak, sesli arama yapabiliyorsunuz.

Redmi Watch 3 active, 100'den fazla spor modu sunuyor. Saat, koşu, yürüyüş, bisiklet, yüzme, yoga, pilates, dans, basketbol, futbol, tenis, badminton, masa tenisi, voleybol, kriket, golf, kayak, tırmanış, paten, boks, IP atlama, aerobik ve daha birçok sporu destekliyor. Saat, spor modlarının verilerini, uygulamada da kaydediyor ve gösteriyor. Uygulama, spor modlarının verilerini, grafikler ve istatistikler halinde sunuyor. Uygulama, ayrıca, spor modlarının verilerini, farklı zaman aralıklarında karşılaştırmanıza da olanak tanıyor. Uygulama, spor modlarının verilerini, sosyal medyada paylaşmanıza da olanak tanıyor. Saatin spor modları, fiyatına göre oldukça çeşitli ve kapsamlı.

Redmi Watch 3 active, sağlık takip özellikleri de sunuyor. Saat, kan oksijen seviyesi ölçümü, kalp atış hızı takibi, uyku kalitesi analizi ve stres kontrolü gibi özelliklere sahip.

Redmi Watch 3 active, fiyatına göre oldukça başarılı bir akıllı saat olarak karşımıza çıkıyor. Saat, hem tasarımı hem de özellikleriyle beklentileri karşılıyor. 1500 TL civarında bir bütçeniz varsa ve akıllı bir saat arıyorsanız, Redmi Watch 3 Active'yi kesinlikle tavsiye ederim. Saatin şu anki fiyatı 1497 TL.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Soru, görüş ve önerilerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek üzere. Hoşça kalın.

Bu ay sonuna doğru almayı düşünüyorum. Sizce hala alınır mı?
 
Arkadaşlar güncelleme ile sensörler açık kalıyor ne yaptıysam kapanmıyor. Annem kullanıyordu. Her şey kapalıydı 1 haftadan fazla şarjı giden cihaz 5 saat dayanmıyor artık. Sürüm 2.7.92
 
Arkadaşlar ben bu saati özellikle nabız ölçmek için düşünüyorum. Tutarlı bir saat mi acaba nabız için? Ayrıca ne sıklıkla nabız ölçüyor acaba
 
Dostum selam saati bugün aldım ilk saatler bileğimi hareket ettirdikçe ekran açılıyordu fakat şu an hareket ettikçe saatin ekranı açılmıyor bunun nedeni ne olabilir?
 
Dostum selam saati bugün aldım ilk saatler bileğimi hareket ettirdikçe ekran açılıyordu fakat şu an hareket ettikçe saatin ekranı açılmıyor bunun nedeni ne olabilir?
Merhaba saati kullanıyorum ben de ana menüden aşağıya kaydırdığınızda bilek ikonu olan ayar açık mı acaba o kapanmış olabilir belki.
 

Geri
Yukarı