F/P modem önerisi

majezik

Hectopat
Merhabalar,

İnternet santraline 20 metre uzaklıkta olmama rağmen sık sık modemim (VMG3312-B10B) ile internetten kopma sorunları yaşıyorum, SNR marj değerleri yerlerde.

Bundan dolayı paraya kıyıp fiyat/performans modemi almak istiyorum. Ev içi kullanacağım için çok üst düzey bir şey olması gerekmiyor. Bütçe sıkıntısı yok.

Önerebileceğiniz bir modem var mı? Kullanmakta olduğum ISP: TTNet.

Teşekkürler

Aşağı yukarı modemlerin sinyal seviyeleri aynıdır sizlerin alt yapısal bir sorunu olabilir bu konu için 444 0 375'i arayabilirsiniz ayrıca sinyal sorunu yaşıyorsanız sinyal güçlendirici cihazlar mevcut.

Aynı modemi kullanıyorum ben de sürekli kopmalar yaşıyorum ama bu bizim bölgemizdeki altyapı yetersizliğinden eski bakır kabloların hatta zayıf kalmasından kaynaklı. 8Mbps değerine düşürürlerse sorun çıkmıyor 14Mbps aldığım zaman günde 2 3 kere kopuyor. Evde max 7 cihaz aynı anda bağlanıyor. Güzel bir öneriyi ben de değerlendirebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı