F/P TV box önerisi

Şu anda bende arayıştayım Next TV box 4K ile Mi Box S 2. nesil arasındayım açıkçası Next'e güvenmiyorum yerli marka güncelleme gelir mi meçhul mence marka değeride yüksek olan en azından alınca arkadanda dura bilen bir firma olan Mi Box 2. nesil al hepsinin arasında Max 500 liralık fark var böyle şeyde paradan kaçmak mantıklı olmuyor.

Neye dayanarak en iyisi hocam? Ethernet portu bile olmayan bir box bu devirde alınır mı? Hem 2100 TL'ye?

Niyetiniz F/P ise 2100 TL'ye Mi Box almak kesinlikle F/P değil. 2000 civarına çıkacaksanız Dreamstar Nova 4K 32 GB alın.

Maalesef ucuz alıp pişman olacağıma birkaç yüz TL daha verir sağlam bir şey alırım hocam.

Ayrıca Next'in kumandası kızıl ötesi mi ninki BTli.

Şu anda bende arayıştayım Next TV box 4K ile Mi Box S 2. nesil arasındayım açıkçası Next'e güvenmiyorum yerli marka güncelleme gelir mi meçhul mence marka değeride yüksek olan en azından alınca arkadanda dura bilen bir firma olan Mi Box 2. nesil al hepsinin arasında Max 500 liralık fark var böyle şeyde paradan kaçmak mantıklı olmuyor.

Ben araştırdım Next'in bir süre sonra lisans sıkıntısı olabilir ve işlemcisi daha kötü Xiaomi de karar kıldım.

Ayrıca Next'in kumandası kızıl ötesi mi ninki BTli.
O taraftan Xiaomi dsha avantajlı

Maalesef ucuz alıp pişman olacağıma birkaç yüz TL daha verir sağlam bir şey alırım hocam.
tercihinizi merak eldim bende alma arefesindeyim

Anladım.

Ben araştırdım Next'in bir süre sonra lisans sıkıntısı olabilir ve işlemcisi daha kötü Xiaomi de karar kıldım.

O taraftan Xiaomi dsha avantajlı.

Mantıklıı olan mi zaten öyle duruyor Apple TV'den sonra.

Mi ye USB bellek takarak hafıza artırabilir miyiz onu merak ettim?

Evet Apple TV extraya kaçar onun bir altı Xiaomi Mi Box dur. Hayırlı olsun hocam.

Eyvallah almadım ama alacağım.

Hocam adının Xiaomi olması onu sağlam yapmıyor :)

2100 TL verip, 8GB disk kapasiteli (Bunun 6GB ına ancak kurulum yapabileceksiniz), ethernet portu olmayan bir box alacaksınız.

Xiaomi Android TV Box'ların kralı ya da lideri falan değil. Piyasayı araştırmayan insanların otomatikmen marka sebebiyle yöneldiği cihazlar sadece.

Sağlam ve herkesin kalitesi konusunda hemfikir olduğu bir TV Box alacaksanız o zaman tavsiyem Amazon Fire TV Stick 4K Max (2023 versiyonu) olur. 16GB hafıza ve Wifi 6E desteği ve stick formatında, ısınma donma kasma yapmayan cihazlardır.

Mi ye USB bellek takarak hafıza artırabilir miyiz onu merak ettim?

Eyvallah almadım ama alacağım.

Evet arttırabilirsiniz hocam.

Hocam adının Xiaomi olması onu sağlam yapmıyor :)

2100 TL verip, 8 GB disk kapasiteli (bunun 6 GB ına ancak kurulum yapabileceksiniz), Ethernet portu olmayan bir box alacaksınız.

Xiaomi Android TV Box'ların kralı ya da lideri falan değil. Piyasayı araştırmayan insanların otomatikman marka sebebiyle yöneldiği cihazlar sadece.

Sağlam ve herkesin kalitesi konusunda hemfikir olduğu bir TV box alacaksanız o zaman tavsiyem Amazon fire TV stick 4K Max (2023 versiyonu) olur. 16 GB hafıza ve Wi-Fi 6E desteği ve stick formatında, ısınma donma kasma yapmayan cihazlardır.

Hocam tamam da nereden bileceğim diğer cihazların lisansının devam edeceğini?

Evet arttırabilirsiniz hocam.

Okeydir sadece bir de Ethernet portu olsaydı keşke tadından yenmezdi ama Wi-Fi'de yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı