F/P ve özellik açısından; S21 FE vs S23 FE vs S24 FE

Bütçe
23 bin civarı
Bulut depolama uygulamaları kullanıyorsanız, fotoğraflarınızı veya büyük dosyalarınızı depolayabilecek başka bir cihazınız var ise S24FE tercih etmek çok daha doğru olur.
Bilgisayarın fazla kalan depolama alanında depolama yapıyorum bazen telefonda cidden yer bitip lazım olunca.

Bilgisayarın fazla kalan depolama alanında depolama yapıyorum bazen telefonda cidden yer bitip lazım olunca.

O halde S24FE ye yönelebilirsiniz. Renk konusunda da ufak bir öneride bulunmak istiyorum. Ekran çerçeveleri hafif kalın olduğu için grafit rengini tercih ederseniz çerçeveler daha az göze batacaktır. Gri metal çerçeveler hoşuma gittiği için ben gri rengini satın almıştım.

O halde S24FE ye yönelebilirsiniz. Renk konusunda da ufak bir öneride bulunmak istiyorum. Ekran çerçeveleri hafif kalın olduğu için grafit rengini tercih ederseniz çerçeveler daha az göze batacaktır. Gri metal çerçeveler hoşuma gittiği için ben gri rengini satın almıştım.
Direkt grafit düşünüyorum zaten hocam, diğerleri hoş gelmiyor gözüme. Teşekkürler yine de öneri için.

Normal günlük kullanıcı için 128 yeterli bu arada değil mi? Az bir farkım var aslında, günlük kullanım için yeterli olarak düşünülüyorsa çok da zorlamaz diye düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun o halde hocam. Aldıktan bir süre sonra görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sağolun. Biraz daha araştırma yapıp düşünüp karar vereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı