Cem Argun
Kilopat
2014'den beri yoğun bir F1 oyuncusuyum sırf bu yüzden sistem topladım bile diyebilirim, online turnuvalar için F1 2018 oynadığımda normal herhangi online olmayan bir yarışta sanki ekranım yırtılma mı desem kasma gibi mi desem algılayamadığım bir şey var. Hani internette video izlerkenki akıcılık gibi olması için sırf sistem topladım bunun sebebi ne olabilir? Sistemde SSD yok bu oyun SSD içine kurulu olsa daha farklı olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
FPS Minimum: 82 Maximum : 112 Ultra High, Vsync açık oynuyorum. Eğer açık olmazsa daha çok öyle oluyormuş gibi hissediyorum.
Demek istediğim donma takılma yok ama ne desen hız yapmaya başladığım zaman öyle oluyor gibi hani böyle yağ gibi derler ya öyle neden olmuyor sorun ne anlamadım. Bütün Battlefield, GTA gibi oyunları sorunsuz oynadım.
Sistem ;
FPS Minimum: 82 Maximum : 112 Ultra High, Vsync açık oynuyorum. Eğer açık olmazsa daha çok öyle oluyormuş gibi hissediyorum.
Demek istediğim donma takılma yok ama ne desen hız yapmaya başladığım zaman öyle oluyor gibi hani böyle yağ gibi derler ya öyle neden olmuyor sorun ne anlamadım. Bütün Battlefield, GTA gibi oyunları sorunsuz oynadım.
Sistem ;
- AOC G2260WWQ6 75 Hz 1Ms Monitör
- AMD Ryzen 1400 İşlemci
- MSI GTX 1060 6 GB Ekran Kartı
- MSI A320M Pro-Vh Plus Anakart
- Kingston Hyperx 3000 MHz RAM
- 7200 Rpm Hard Disk
Son düzenleyen: Moderatör: