F1 2020 "Maximum Wheel Rotation" Ayarı Yok

Berk Batuhan

Kilopat
Herkese Merhaba. F1 2020 için Logitech F310 Gamepad satın aldım fakat YouTube'dan gamepad ayarlarına bakarken ayarlarda "Maximum Wheel Rotation" var ama bu ayar bende yok. Oynarken de 360 derecedeki kadar çeviremiyorum büyük ihtimal 360 derece değil şu an. Bu ayar bende neden yok anlamadım. Bu ayarı nasıl getirip 360 derece yapabilirim veya yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

O aracın direksiyonunu zaten 360 derece çeviremezsiniz. 360 derece dönmez o direksiyon. Ne dediğinizi anlamadım ama yardımları kapatıp tekrar deneyin özellikle Direksiyon yardımlarını.

O aracın direksiyonunu zaten 360 derece çeviremezsiniz. 360 derece dönmez o direksiyon. Ne dediğinizi anlamadım ama yardımları kapatıp tekrar deneyin özellikle Direksiyon yardımlarını.
360 derece çeviremeyeceğimi zaten biliyorum ayar olarak 360 derecede değil demek istemiştim. Şöyle desem anlarsınız sanırım. Monaco pistindeki "Fairmont Hairpin" de olması gerektiği kadar çeviremiyorum direksiyonu. Bu arada tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederim.

360 derece çeviremeyeceğimi zaten biliyorum ayar olarak 360 derecede değil demek istemiştim. Şöyle desem anlarsınız sanırım. Monaco pistindeki "fairmont hairpin" de olması gerektiği kadar çeviremiyorum direksiyonu. Bu arada tavsiyenizi deneyeceğim teşekkür ederim.

Anladım dediğinizi. Oyunda yardımlar açıksa direksiyonu her yerde ve her hızda istediğiniz açıyla döndürmenize izin vermiyor. Viraja daha yavaş girin dediğimi anlayacaksınız. Hız arttıkça izin verdiği döndürme açısı azalıyor. Durduğunuz yerde 180 derece dönecekken maksimum hızlarda 30 derece kadar anca dönecek direksiyon.

Anladım dediğinizi. Oyunda yardımlar açıksa direksiyonu her yerde ve her hızda istediğiniz açıyla döndürmenize izin vermiyor. Viraja daha yavaş girin dediğimi anlayacaksınız. Hız arttıkça izin verdiği döndürme açısı azalıyor. Durduğunuz yerde 180 derece dönecekken maksimum hızlarda 30 derece kadar anca dönecek direksiyon.

Evet fark ettim onu. "Steering Assist" ayarını kapattım ama bir işe yaramadı. Şu "Maksimum Wheel Rotation" adlı ayarı ortaya çıkarabilsem sorunum hallolacakmış gibime geliyor ama hiçbir fikrim yok nasıl çıkarabileceğime dair. Sizce başka hangi assisti kapatabilirim ya da başka bir öneriniz var mı? Olmadı Codemasters'a mail atacağım gibi duruyor.

Evet fark ettim onu. "steering assist" ayarını kapattım ama bir işe yaramadı. Şu "maksimum wheel rotation" adlı ayarı ortaya çıkarabilsem sorunum hallolacakmış gibime geliyor ama hiçbir fikrim yok nasıl çıkarabileceğime dair. Sizce başka hangi assisti kapatabilirim ya da başka bir öneriniz var mı? Olmadı codemasters'a mail atacağım gibi duruyor.

Traction Control ve abs dışında her şeyi kapatın. Ben öyle oynuyordum gamepad ile ve hiçbir sorun olmuyordu.

Traction Control ve abs dışında her şeyi kapatın. Ben öyle oynuyordum gamepad ile ve hiçbir sorun olmuyordu.

Denedim yine olmadı. Acaba durum gamepadin kendi ayarları ile mi alakalı bilemedim. Logitech Profiler'ı yükledim ama bir ayar yapmadım. Logitech gamepadler hakkında bir bilginiz var mı? Varsa ekstra bir ayar gerektiriyor mu?

Denedim yine olmadı. Acaba durum gamepadin kendi ayarları ile mi alakalı bilemedim. Logitech Profiler'ı yükledim ama bir ayar yapmadım. Logitech gamepadler hakkında bir bilginiz var mı? Varsa ekstra bir ayar gerektiriyor mu?

F310 ile F1 2017 ve F1 2018 oynamıştım yine bir sorun yaşamamıştım. İnternetten araştırdığım kadarı ile Logitech Gaming software indirerek oradan ayarlanabiliyormuş. Aynı zamanda oyun içinde wheel saturation ayarı da aynı işlevi görüyormuş. Bu ayar genellikle direksiyonlarda kullanılıyormuş o yüzden gamepadinizde olmayabilir. Wheel Saturation'u %60 yaptığınızda 900 derecelik direksiyonunuz 360 derece gibi oynatıyor oyunu. Bu ayarlar gamepadde işe yarar mı bilemedim ama gördüklerimi paylaşmak istedim.

Herkese Merhaba. F1 2020 için Logitech F310 Gamepad satın aldım fakat YouTube'dan gamepad ayarlarına bakarken ayarlarda "Maximum Wheel Rotation" var ama bu ayar bende yok. Oynarken de 360 derecedeki kadar çeviremiyorum büyük ihtimal 360 derece değil şu an. Bu ayar bende neden yok anlamadım. Bu ayarı nasıl getirip 360 derece yapabilirim veya yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
kanka çözdün mü acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı