F1 Şampiyonluk Tahmini - Abu Dhabi GP Yorumları

Bu kadar rezil bir FIA yönetimiyle... Netflix'in Drive to Survive dizisi için drama gerekiyordu onu da yine son saniye kararlarıyla başardılar. Ne Hamilton ne de Verstappen tarafını tutmasam da Verstappen'in bu yarışı zerre hak etmediğini düşünüyorum. Hamilton kalkıştan itibaren çok iyi bir iş çıkarttı ve bu şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorum.

Sezon içerisinde bir çok olay oldu ama bu FIA kadar olay olacak bir dönem daha yok...

Bu kadar rezil bir FIA yönetimiyle... Netflix'in Drive to Survive dizisi için drama gerekiyordu onu da yine son saniye kararlarıyla başardılar. Ne Hamilton ne de Verstappen tarafını tutmasam da Verstappen'in bu yarışı zerre hak etmediğini düşünüyorum. Hamilton kalkıştan itibaren çok iyi bir iş çıkarttı ve bu şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorum.

Sezon içerisinde bir çok olay oldu ama bu FIA kadar olay olacak bir dönem daha yok...

Evet, Hamilton elinden geleni yaptı. İyi bir kalkış, sağlam bir fark, arayı kontrolde tutma. Sezon boyunca da böyleydi.

Ancak hem FIA'nın acemiliği, hem de Mercedes'in risk alamaması, Ham'ın sonunu getirdi.

Sağlık olsun.

İki sürücü de çok iyi yarıştı. RedBull'un lastik seçimi en büyük etken oldu. Olacağını sanmam ama Mercedes Benz'in FIA ile olan güçlü ilişkisi belki bir şeyleri değiştirebilir eğer olursa F1 ve FIA'ya olan güven azalabilir. Bakalım...

Takımın radyodan ''YOU ARE THE WORLD CHAMPİON ! YOU ABSOLUTLY DESERVED'' diye bağırışı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

eğer olursa F1 ve FIA'ya olan güven azalabilir.
FIA'ya bu sezon güven mi vardı? :)
Evet, Hamilton elinden geleni yaptı. İyi bir kalkış, sağlam bir fark, arayı kontrolde tutma. Sezon boyunca da böyleydi.

Ancak hem FIA'nın acemiliği, hem de Mercedes'in risk alamaması, Ham'ın sonunu getirdi.

Sağlık olsun.
Mercedes'in risk alamama sebeplerinden birisi Hamilton'un çok iyi lastik koruma becerisi. Bunu yine bu pist üzerinde çok net gördük. 30 turluk hard lastikle 5 6 turluk hard lastiğe karşı halen daha (evet arada trafik var) 0.1 0.2 saniyelerde süre veriyordu. Büyük ihtimalle o sürelerde lastiği son turlara zorlamalık pay kalması için veriyordu. Gerçi son sarı bayrakla Perez'in Meksika savunması yalan oldu gerçi, onu da unutmamak lazım.

Unutmadan Kimi'ye üzülüyorum. İnsan son yarışını bitirebilmeli. (Buraya Hudson Hurnot sözünü de ekliyorum :p )

Yeni konular

Geri
Yukarı