Facebook Gönderi Altına Bayan Yorumları

Bayan değil kadın olacak! (Virgül ile yine cenneti kaçırdık arkadaş. Hehee anlayan var mı ? Hani bir ``Bayan değil, kadın!`` var bir de ``Gel şuraya kadın!`` denilen kadın var. Açıkçası bayan demek yanlış değildir. Bayan gibi hoşgörü cümlesi yerine kadın, karı, hatun gibi sanki köle mantığı çalıştıran kelimelere bayılıyorlar. Bay Elric ve Bayan Elric misali. Kadın Elric dersem hem ben çarpılırım, hem de bayan dostum çarpılır. Oldu olacak ``Bey`` ya da ``Bay`` yerine ``Erkek`` diyelim. Ya sen kime Bay diyorsun ya ? Erkek olacak o! Yaşasın Maskülizm!)
Bunları engelleyemezsin. Yeri gelince de dine imana sararlar ``Bak yaa ne kadar kötü insanlar ne kadar gönülleri kara ve nahoş insanlar...``
Bunlara genelde 40 yaş üzeri tanışma ve evlilik gruplarında rastlayabilirsiniz. sadece profilini şöyle iyice bir düzenleyin. Kadın fotoğrafları koyun. Üniseks bir isminiz var ise halloldu. Yok, benimki gibi üniseks değilse eğer yanlış anlaşılmayacak üniseks bir isim seçin. Görkem bana sorarsanız biraz daha erkek ismi gibi (Yaşasın Maskülizm!). Görkem isminde bir kız arkadaşım olmadı şu ana kadar.
Yorumumu soracak olursan da sahiden garip. Mal muamelesi görüyor. Elden ele dilden dile (Yanlış anlamayınız. Dilden dile olayı ``Aaa bu (sansür)luk yapmış bak!`` ya da ``Aaa sen de tam bir (sansür)müşsün!`` gibi.).
Feminizm hakkında son düşüncemi de belirtmeden edemeyeceğim.
Erkek egemen, dişi seçmendir. Bir bankadan para çekersen ve o banka seni faizlendirirse inkar edebilir misin ? Kesinlikle hayır...
İsterseniz bu konuyu özelden tartışabiliriz Kağan Hanım (Bu tarz yorumlara ne diyoruz ?
C R İ N G E ! ) (Gerçi İngilizce terimlerde `i` harfini büyük yazan ben daha utanılacak birisiyim sanırım...)
Hocam naptın sen ya destan yazmışsın.

Bundan daha komiği şehir içi otobüs yolcularının arasında yaşanan laf kavgası devam ederken otobüse bir bayanın binmesi sonucu yaşananlardır. :yerlerde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam attığınız için sağ olun tekrardan temiz güldüm. :LOL::LOL:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı