FacebooK'den yurt dışı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

annoah10

Femtopat
Katılım
26 Ekim 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sahibinden ve Facebook marketplace de yurt dışından getirilip TR de satmaya çalışan saticilardan iPhone 14 Pro Max 256 GB satın almayı düşünüyorum. Piyasası 26-31k arası. Memur çocuğuyum ve tek kurşunum var. Birçok işimi telefondan hallettiğim icin alacağım bu yüzden dolandırılmak ya da kusurlu bir telefon almak istemiyorum. Boyle bir alışveriş yaparken orijinalliğini sorgulamak için neler yapabilirim? Bildigim kadarıyla Suudi Arabistan'dan getirilen iPhone 14'lerde sıkıntı varmış. Japonya da Face ID özelliği kısıtliymis diye okudum. Bunun gibi durumlardan etkilenmemek için hangi ülkelerden getirilen iPhone 14 Pro Max alınır? Tecrübelerinizi merakla bekliyorum. Cevap veren elleriniz şimdiden dert görmesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt işini nasıl halledeceksiniz? Bildiğim kadarı ile pasaport kaydı yapılan kişi ile hat sahibi kişi aynı olmalı. Arkadaşımın teyzesi Avusturya'dan iPhone 14 getirdi. Arkadaşımın hattı ile çalışmadığı için hattını teyzesinin üzerine aldırdı.
 
Çok güvenilir bir satıcı olmadığı sürece bulaşmamanızı öneririm.
Herhangi bir olumsuz tecrübeniz var mı ya da çevrenizde olumsuz bir durum yaşayan biri?

Gürcistan'a gidip kendiniz alabilirsiniz. Apple iPhone 14 Pro Max | 256GB Deep Purple
5300 lari'ye alabilirsiniz. Ve 5300'ün %11'ini size geri iade edecekler yani yol masraflarıyla birlikte bahsettiğiniz ilanlardaki telefonlarla aynı fiyata gelecektir. Hem güvenilir olur hem de gezmiş olursunuz.
Evet ortalama 30k ya denk geliyor almak ancak kocaelide yaşıyorum gidip gelmek otobüsle 1500 tl ve 18 20 saat yol git bir o kadar da gel 35 40 saat otobus yolculuğu sadece bu kadar olsa gene iyi bir de o tax freeyi almak icin 10 12 saat ayakta sıra bekleniyormuş. Bu kadar çileye değmez gibi geldi bana o yüzden buradan almak mantikli geldi

Hocam Avrupa'dan faturayla getirende oluyor onlara bakmanızı öneririm.

Avrupa da enflasyon yüzünden bu yıl iPhone 14 fiyatları bayağı artmış o yüzden getiren de ucuzdan vermiyor. Bu yüzden bütcemi aşıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı