ErenJokzsxx
Centipat
Daha fazla
06.01.2021 23:00 sularında Facebook'ta Valorant Türkiye hesap alım satım adlı Facebook grubuna koyduğum hesap ilanından cevap geldi. Bende olumlu karşıladım. Satın alan arkadaş bu kişi admin diyerek bir adamı eklememi söyledi bende onu ekledim, bana dedi ki ben adminim güvenlik için aracı olacağım. Ben telefon numarası istedim. Verdi sonra geri Facebook'a geçtik, adamın dediklerini yaparak hesabı adamın üzerine geçirdik. Ondan sonra satın alan arkadaş o admin değil. Ben almak istemiyorum, iptal et dedi.
Ben iptal etmek istediğimi söylediğimde ne iptali, ne oyunu, ne hesabı gibi söylemlerde bulundu, ardından 100 lira bir ücret karşılığında hesabı geri vereceğini söyledi Papara numarasını attı hepsi elimde 1 saatlik video kaydım ve bir sürü ekran fotoğrafım var. Şikayette bulunmak istiyorum. EGM'ye bunu yazdım siber suç başlığı altında. Dediğim gibi bilgileri elimde mevcut.
Hesap benim değil arkadaşımın.
Sizce nasıl karşılarlar.
Ben iptal etmek istediğimi söylediğimde ne iptali, ne oyunu, ne hesabı gibi söylemlerde bulundu, ardından 100 lira bir ücret karşılığında hesabı geri vereceğini söyledi Papara numarasını attı hepsi elimde 1 saatlik video kaydım ve bir sürü ekran fotoğrafım var. Şikayette bulunmak istiyorum. EGM'ye bunu yazdım siber suç başlığı altında. Dediğim gibi bilgileri elimde mevcut.
Hesap benim değil arkadaşımın.
Sizce nasıl karşılarlar.