Faceit anti cheat açmadan nasıl girebiliyorlar?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biyolog
Arkadaşlar merhaba. Benim bir arkadaşım da dahil olmak üzere faceit anti cheat açtırmadan oyuna sokuyor. Ben 1 kere bile bu şekilde giremiyorum. Bunu nasıl yapıyorlar? Madem keyfimize göre bize neden açtırıyor illa? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Artık anti cheat'siz adamların saçma sapan vuruşlarından bıktım.

Arkadaşlar adım kadar eminim. Faceit'te ac'yi geçen hileler var. Daha bugün adam ''evet, var ama Türk'lere satışı yok'' dedi. İsim vermeyeceğim. Allah belasını versin faceit'in de, VALVE 'ninde. Her yer hile olmuş.
Faceit AC geçen hileler var yalnız bu tarz siteler davetiye sistemi ile çalışıyor birde dolar bazlı oluyorlar..

Faceit AC geçen hileler var yalnız bu tarz siteler davetiye sistemi ile çalışıyor bir de dolar bazlı oluyorlar.

Şu hilecilerden çektiğimiz nedir arkadaş ya para veriyoruz sırf rahat rahat oynayalım diye. Yine aynı. Allah belalarını versin. En güzeli ESEA gibi duruyor. Faceit'in canı cehenneme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faceit free 5vs5 de açılmıyor açma zorunluluğu koymamışlar. Zorunlu faceit ac açmak sadece premium’da ve flp fpl-c gibi hub’larda yada organizasyonlarda var.

Faceit free 5vs5 de açılmıyor açma zorunluluğu koymamışlar. Zorunlu faceit ac açmak sadece premium’da ve flp fpl-c gibi hub’larda yada organizasyonlarda var.
Farketmiyor ki hile Faceit AC'den geçiyor. Geçtikten sonra bir önemi yok. Ben daha geçen gün ac'li adamı banlattım. Türkler dışında herkes kullanıyor. MM'e döndü iyice. Hele 1 lvl olanları hiç sorma. Adamlar bir vuruş atıyor 10 lvl adam vuramaz öyle. Bırakıcam Faceit platformunu. Can sıkmaya başladı artık.

Bende bu faceit te alışamadım. Bir maça başlamak çok zor oluyor. Ya biri çıkıveriyor ,ya başka şeyler. Birde şuan 3 levelim bana maçlar basit geliyor. Mm daha zor şuan .Faceit Premium alsammı diye düşünüyorum ama bilemedim

Mm'den memnunum bende, efsanevi kartalım. Hocam trust factor ve prime olayı ile epeyce bi ilerlettiler hile olayını. Birde rank yüksek olunca çok hile denk gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı