FACEIT Türk düşmanlığı

Aşağılık kompleksine bak ya. Biz de toxicmişiz de ondan yapıyorlarmış. Sanarsın bütün dünya oyuncuları püripak, bir tek Türkler rage atıp toxiclik yapıyor.

Her şeyi geçtim, sana hiçbir şekilde bulaşmamış birine sırf Türk olduğu için sayıp söven adamı haklı çıkarmak için böyle saçma sapan konuşuyorsunuz ya, tam dellenmelik. Söven sayan yabancı adamın toxicliği kabul edilebiliyor, ama hiçbir şey yapmamış Türk, başkalarının yaptığının cezasını çekmek zorunda. Peki.

P. S: Türk değil, başka bir milletten de olabilir. Birine sırf Rus diye sayıp sövmek de aynı kategoriye girer.
 
Hayır değiller.
Sen bugün gidip oyunda trolleyen Rus'lara sövebiliyorsan, onlarda bizim toxic bebelere sövebilir.
 

Bizim türkler girip adam vuramayınca toxic oluyorlar da ondan dolayı. Adımızı kötüye çıkartan biziz.

Girdiğim maçlarda iyi vurmama rağmen en küçük hatamda bana sataşıyorlar, sanki her el 1vs3 atmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Ama takımın en kötü oynayanı dağa taşa sıksa "NT" deyip geçiyorlar. O yüzden bizim toxic olduğumuza katılmıyorum, adamlar kafayı takmış bize.
 
Girdiğim maçlarda iyi vurmama rağmen en küçük hatamda bana sataşıyorlar, sanki her el 1vs3 atmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Ama takımın en kötü oynayanı dağa taşa sıksa "NT" deyip geçiyorlar. O yüzden bizim toxic olduğumuza katılmıyorum.
Kurunun yanında yaşta yanar diye bir laf var. Biz Türkler zamanında yaptıklarımızın cezasını çekiyoruz. Adamlar 4 kişi arkadaş maça giriyorlar yabancı 1 kişi geliyor takıma son round da kickliyorlar durduk yere.
 
Kurunun yanında yaşta yanar diye bir laf var. Biz Türkler zamanında yaptıklarımızın cezasını çekiyoruz. Adamlar 4 kişi arkadaş maça giriyorlar yabancı 1 kişi geliyor takıma son round da kickliyorlar durduk yere.
Bir kere beni de yabancı sanıp o şekilde kicklemişlerdi. Takım tamamen Türk olduğunda asla konuşmuyordum çünkü iletişime geçtikçe toxiclik ve hakaretlerin boyutu artıyor maalesef. Neyse ki sildim oyunu kurtuldum.
 
Ben yabancılardan görmediğim hakaretleri , toxiclikleri , iletişimsizleri türklerden görüyorum. FPS oyunu oynuyorlar info vermekten aciz oluyorlar. Eğer baktım 2-3 round problem çıkarak bir tip var. Türk veya yabancı farketmez. Direk muteliyorum. FACEIT kısmından da report ediyorum.
 
Türk oyuncu kitlesi Rus'larla yarışıyor da ondan. Sen öyle olmasan bile seni temsil eden adamlar öyle olduğu için yapacak bir şey yok. Ben bile CS oynarken umarım takımıma Türk gelmez diyerek oynuyordum. Bu ırkçılık değil. Oyununa gelen 10 almandan 8'i toxic olursa sen de alman gelsin istemezsin.
 
Tek FACEIT de değil. Mm'de de oluyor bu. Arap sanıyorlar bizi. Allah'a falan sövüyorlar ben direkt engel atıyorum. havlasın dursun köpekler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı