Fahrettin Koca'nın açıklamaları yüz yüze eğitimin erteleneceğinin bir sinyali olabilir mi?

Okullar değil mi? Komik olmayın. Okulları açtığınızda zaten vakalar 3 değil 6 katına çıkar. Çünkü ergenliği doruklarında yaşayan bazı cahil arkadaşlar birbirlerini üfler, öksürür, dokunur. Bunları düşünmüşsünüzdür herhalde?

Ergenlik doruğu ne? Devlet sosyal devlet anlayışı gereği açmalı. Gidip de birine öldürenlerin sorunu kendilerinde, ayrıca her gün hes kodu ile takip edileceksin, sürekli ateş ölçümü yapılacak aralarda. Ben 11. sınıfım ve okulumun açılması şart. 1 yıl sonra sınava gireceğim, okula gitmek istemeyen gitmesin, zaten gitmek zorunlu da değil. Neyine tepkilisiniz anlamıyorum. Eğer güvenmiyorsan gitmessin okuluna, bu kadar basit.

Ergenlik doruğu ne? Devlet sosyal devlet anlayışı gereği açmalı. Gidip de birine öldürenlerin sorunu kendilerinde, ayrıca her gün hes kodu ile takip edileceksin, sürekli ateş ölçümü yapılacak aralarda. Ben 11. sınıfım ve okulumun açılması şart. 1 yıl sonra sınava gireceğim, okula gitmek istemeyen gitmesin, zaten gitmek zorunlu da değil. Neyine tepkilisiniz anlamıyorum. Eğer güvenmiyorsan gitmessin okuluna, bu kadar basit.

Ben ülke için konuşuyorum. Sınıf tekrarı çok bir şey kaybettirmez.

Ben ülke için konuşuyorum. Sınıf tekrarı çok bir şey kaybettirmez.

Nasıl kaybettirmez? Yaşın gereği konuşuyorsun tamamen. Geleceğimden sana ne? İnsanların hayatından 1 yıl kayıp demek. Bu kadar boş geliyor size tabi okullar. Okullara da yatırım yapıyoruz, devlet açılmazsa özel açılmalı her türlü.

Nasıl kaybettirmez? Yaşın gereği konuşuyorsun tamamen. Geleceğimden sana ne? İnsanların hayatından 1 yıl kayıp demek. Bu kadar boş geliyor size tabii okullar. Okullara da yatırım yapıyoruz, devlet açılmazsa özel açılmalı her türlü.

Benim geleceğimden sanane o zaman? Nitelikli liseye giden bir öğrenciye de okulu boş görüyorsun demek bilemedim.

Nasıl kaybettirmez? Yaşın gereği konuşuyorsun tamamen. Geleceğimden sana ne? İnsanların hayatından 1 yıl kayıp demek. Bu kadar boş geliyor size tabii okullar. Okullara da yatırım yapıyoruz, devlet açılmazsa özel açılmalı her türlü.

Kendi açınızdan bakıyorsunuz. O açıdan haklısınız. Ancak devlet o açıdan bakmıyor. Toplumun sağlığı sizin 1 yıl kaybetmeniz veya sınavdan kötü sonuç alma ihtimalinizden daha önemli.

Şuanda da çocuklar için virüs varmış yokmuş umurlarında değil ki. Sokaklarda rahatça maskesiz, mesafesiz oynuyorlar, biraz daha büyük olanlar kafelerde, oyun salonlarında, alışveriş merkezlerini dolduruyor. Okula gidince bundan pek farklı bir şey olacağını düşünmüyorum. En azında okulda ders sırasında zaruri sosyal mesafeye uymak zorunda kalacaklar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı