25TL çıkma bulabilirseler temiz taktırabilirsin. Bakır borular zamanla işlevini yitirebiliyor. İçinde sıvı var o kuruyabiliyor. Ben Casper'da öyle yaptım temiz çıkma buldum taktım sonra 10 derece fark etmişti. Hemen 90 dereceye çıkan yükte PC 80 dereceyi zor geçiyordu. İnşallah chipset'de sorun yoktur fazla masraf eder. Bu sıcakta boşta normal seste fan dönmesi de normal yük altında gibi ses varsa sorun var demektir.
Chipset'te sorun varsa zaten laptop çöp oldu demektir.
6 senedir laptopu kullanıyorum 30 derece sıcakta 1.5 gün render yapmışlığım var onda bile 90'ı görmedi. VAIO'lar ısınma açısından çok iyiydiler zar zor ısınıyorlardı.
Bakalım ne olacak. İşin kötü yani doğru dürüst tamirci olsa kendim alıp değiştirirdim ama servisin tamircisi böyleyse normal kim bilir nasıldır.
Guya adam kasada plastikte bazı çatlaklar vardı onu yapıştıracaktı eritmiş resmen çerçeveleri ne yaptıysa
Arkadaşlar sorun çözüldü. Termal macundanmış. Değiştirdi düzeldi.
Ancak ek bir sorun var gibi. Hard Disk ve RAM'den hafif elektrik akımı gibi cızırtı geliyor. Neyin belirtisi bu? Donanımsal bozulma mı yoksa yine tamirci hatası?
Chipset'te sorun varsa zaten laptop çöp oldu demektir.
6 senedir laptopu kullanıyorum 30 derece sıcakta 1.5 gün render yapmışlığım var onda bile 90'ı görmedi. VAIO'lar ısınma açısından çok iyiydiler zar zor ısınıyorlardı.
Bakalım ne olacak. İşin kötü yani doğru dürüst tamirci olsa kendim alıp değiştirirdim ama servisin tamircisi böyleyse normal kim bilir nasıldır.
Guya adam kasada plastikte bazı çatlaklar vardı onu yapıştıracaktı eritmiş resmen çerçeveleri ne yaptıysa
Ancak ek bir sorun var gibi. Hard Disk ve RAM'den hafif elektrik akımı gibi cızırtı geliyor. Neyin belirtisi bu? Donanımsal bozulma mı yoksa yine tamirci hatası?