Fan dönme hızı nasıl ayarlanır?

Marka modele gore degismiyor. Eger fanlariniz 4 pinli PWM fanlar ise ve anakarta bagli ise BIOS uzerinden ayarlaybilirsiniz. Eger fanlariniz ozel kontrolculer uzerinden anakarta bagli ise hem BIOS hem de program uzerinden hizini ayarlayabilirsiniz. Kasaniz ve fanlariniz, anakartiniz nedir?

Güç seçenekleri üzerinden dengeli veya güç tasarrufu moduna alın, fazlasını yapmayın. Zarar verebilirsiniz farkında olmadan.

Marka modele gore degismiyor. Eger fanlariniz 4 pinli PWM fanlar ise ve anakarta bagli ise BIOS uzerinden ayarlaybilirsiniz. Eger fanlariniz ozel kontrolculer uzerinden anakarta bagli ise hem BIOS hem de program uzerinden hizini ayarlayabilirsiniz. Kasaniz ve fanlariniz, anakartiniz nedir?
Kasa:Corsair Spec 05
Fanlar:3 tane Corsair'in fanı,işlemci fanı olarak da Arctic Freezer 34 Esports DUO
Anakart:MSI B365M-PRO VH
Güç seçenekleri üzerinden dengeli veya güç tasarrufu moduna alın, fazlasını yapmayın. Zarar verebilirsiniz farkında olmadan.

Anladım
Fan/bileşen markasına göre değişebiliyor sanırım uygulama olarak. Ben MSI bilgisayar kullanıyorum. Dolayısıyla fan işlemlerimi MSI'ın uygulamasından yapıyorum.

Dragon Center ile oluyorsa olur kartım MSI

Son düzenleme:
Kasa: Corsair Spec 05.
Fanlar: 3 tane Corsair'in fanı, işlemci fanı olarak da Arctic Freezer 34 e-Sports Duo.
Anakart: MSI B365M-PRO vh.

Anladım.

Dragon Center ile oluyorsa olur kartım MSI.

Dragon Center üzerinden deneyin olabilir. Eğer oradan olmuyorsa BIOS üzerinden ayarlayacaksınız hızları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı