Fansız Casper C370 nasıl soğutulur?

Windows 11 harbi desteklemez kurmamaları lazım da Casper'den ne beklersin işte o PC'ye Windows 10 lazım o da SSD kullanıldığı için 11 hayatta kurulamaz.

10 bile olmaz HDD 5400 RPM Allah'tan okuma hızı yüksek.

Pardon altta 240 GB SSD ve 120 GB SSD modeli varmış onunla karıştırdım pardon.

120 GB SSD'yi hangi kafayla koymuşlar ve bir de 30 35 GB'lık Windows 11 koymuşlar bunun hakkı Windows 8.1 veya 7'dir ama ben hadi Windows 10 koyun diyorum da 11 koymak saçmalık olmuş.

Pardon altta 240 GB SSD ve 120 GB SSD modeli varmış onunla karıştırdım pardon.

120 GB SSD'ye 11 değil 10 bile kurulmaz hatta hocam.

120 GB SSD'yi hangi kafayla koymuşlar ve bir de 30 35 GB'lık Windows 11 koymuşlar bunun hakkı Windows 8.1 veya 7'dir ama ben hadi Windows 10 koyun diyorum da 11 koymak saçmalık olmuş.

120 GB SSD'ye 11 değil 10 bile kurulmaz hatta hocam.

İşte bir de sırf 11 diye alan var neyse gömmeye gerek yok daha kötüsü değil en azından konu sahibi sana toplu cevap vereyim alttaki kasayı al bir tanede soğutucu al aç kasayı soğutucu çalıştır sonra termal macun yenile başkada şansın yok.

Laptop soğutucu tarzı bir şey biraz etki edebilir. Tabii bir masanın üstünde kullandığınızı varsayarsak. Pasif soğutma olduğu için zaten yüksek sıcaklıklarda çalışacağı öngörülmüş ama işlemcinin sayfasına gidersek 105 derece sıcaklık limiti görüyoruz. Yani ucuz bir soğutucu alıp denemekten başka çare yok. Bilgisayar çok eski değil diye tahmin ediyorum. O yüzden termal macun çok büyük bir fark yaratmayacaktır. Yani bunu soğutmak için bilgisayar parası vermeyin. Zaten o işlemciyle Win11 falan aman Allah'ım.

Laptop soğutucu tarzı bir şey biraz etki edebilir. Tabii bir masanın üstünde kullandığınızı varsayarsak. Pasif soğutma olduğu için zaten yüksek sıcaklıklarda çalışacağı öngörülmüş ama işlemcinin sayfasına gidersek 105 derece sıcaklık limiti görüyoruz. Yani ucuz bir soğutucu alıp denemekten başka çare yok. Bilgisayar çok eski değil diye tahmin ediyorum. O yüzden termal macun çok büyük bir fark yaratmayacaktır. Yani bunu soğutmak için bilgisayar parası vermeyin. Zaten o işlemciyle Windows 11 falan aman Allah'ım.

Haklısınız hocam yani siz bir en azından bir 10 kurun derim yükü kaldırır o PC daha Windows açıldığında yükte gibi çalışıyordur büyük ihtimal güncelliğini kaybetsin hadi kurun 7

Windows 8.1 tercih etsin 7 çok eski. Hem çok daha tatlı 8.1.

Farkta etmiyor artık hocam yani benim işlemcimle onunkine baktım benimki 12 yaşında işlemci o zaman olmauan teknoloji bunda varken yok ıkına ıkına geçito yani Pentium benimkise yani 8000 verilmezdi buna.

Farkta etmiyor artık hocam yani benim işlemcimle onunkine baktım benimki 12 yaşında işlemci o zaman olmauan teknoloji bunda varken yok ıkına ıkına geçito yani Pentium benimkise yani 8000 verilmezdi buna.

8.1 de Steam kullanamaz Steam kullanamazsa resmi oyun oynayamaz yani crack 1.6 kurması gerekir. Bunu da belirteyim.

8.1 de Steam kullanamaz Steam kullanamazsa resmi oyun oynayamaz yani crack 1.6 kurması gerekir. Bunu da belirteyim.

Yoo kullanır hocam 50 gün var daha bitmesine 50 gün kullansın sonra bende 10 mecbur geçeceğim çok oyunum var yeni laptop alacğaım için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı