Merhaba soru biraz komik gelebilir ama örümceklere karşı bir fobim var. Şöyle mesela gövdemiz kadar büyük olan örümceklerden korkuyorum. Fallout tada koskocaman bir akrep vardı eğer Far Cry 3'te kocaman örümcek akrep varsa iade edeceğim.
Oyunda da mı korkuyorsun kardeşim jumpscare falan hani.Merhaba soru biraz komik gelebilir ama örümceklere karşı bir fobim var. Şöyle mesela gövdemiz kadar büyük olan örümceklerden korkuyorum. Fallout tada koskocaman bir akrep vardı eğer Far Cry 3'te kocaman örümcek akrep varsa iade edeceğim.
Hayır yok, sadece insan ve büyük hayvanlar var.Merhaba soru biraz komik gelebilir ama örümceklere karşı bir fobim var. Şöyle mesela gövdemiz kadar büyük olan örümceklerden korkuyorum. Fallout tada koskocaman bir akrep vardı eğer Far Cry 3'te kocaman örümcek akrep varsa iade edeceğim.
Oyunda da mı korkuyorsun kardeşim jumpscare falan hani.
Hayır yok, sadece insan ve büyük hayvanlar var.
Hocam sen Hogwarts Legacy oynama aman diyimEki Görüntüle 2245409
Kanka muhteşem çizdim çaktırma. İşte böyle büyük olunca korkuyorum yoksa TWD Game falan bitirdim jumpscareden korkmuyorum.
Anladım. Teşekkürler.
Örümcek Türk mü, o bakış neEki Görüntüle 2245409
Kanka muhteşem çizdim çaktırma. İşte böyle büyük olunca korkuyorum yoksa TWD Game falan bitirdim jumpscareden korkmuyorum.
Anladım. Teşekkürler.
Örümcek Türk mü, o bakış ne
---
Oyunda boyumuza yakın bir örümcek bulunmuyor merak etme. 10 piksek boyutunda belki vardır hatırlamıyorum o kadarını.
---
Konudan bağımsız, Minecraft'daki örümcekten korkuyor musun peki? İsmi "örümcek" ama hiç örümceğe benzemiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.