Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity GTX 980

Far Cry 4 iki ayar yaparak çektim videoda görürsünüz zaten biri ultra ayarlar bir diğeri iste Nvidia ayarlar ikisi
arasında uçurum fps farkı var ama görüntüde çok anlaşılmıyor aksiyon dolu bir oyun olduğu için. 1080p
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Assassin's Creed Unity de iste inanılmaz çok bug ve hata varki benim ekran kartım dahil sürekli 60 fps veremiyor oyunun ciddi optimizasyon sorunu var umarım kısa zamanda hallederler. Bütün ayarlar yine ultra olarak ayarlandı 1080p.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese iyi seyirler.

Hocam ne sende nede başkasında sorun var bildiğim kadarıyla oyun zaten sorunlu steam sayfasına baktın mı oyunun bilmiyorum ama oyun hakkında bir tane iyi yorum yok. Kah bug Kah fps ha yapıpta 90 fps alandan kanıt isterim. Ha beni inandırırsada o adam işini biliyordur. Demem o ki ubisoft bile oyunun sorunlu olduğunu kabul etmiş büyük bir güncelleme ile sorunların hepsi ortadan kalkacak demiş. Yani senin kartında hiçbir problem yok bende GTX 760 OC 2 var farcry 4 ü full ayarlarda oynarken ac unity i en düşük ayarlarda bile oynayamıyorum ama içim rahat çünkü oyun sağaolsunlar aceleye getirilmiş bir oyun.

Hocam ne sende nede başkasında sorun var bildiğim kadarıyla oyun zaten sorunlu steam sayfasına baktın mı oyunun bilmiyorum ama oyun hakkında bir tane iyi yorum yok. Kah bug Kah fps ha yapıpta 90 fps alandan kanıt isterim. Ha beni inandırırsada o adam işini biliyordur. Demem o ki ubisoft bile oyunun sorunlu olduğunu kabul etmiş büyük bir güncelleme ile sorunların hepsi ortadan kalkacak demiş. Yani senin kartında hiçbir problem yok bende GTX 760 OC 2 var farcry 4 ü full ayarlarda oynarken ac unity i en düşük ayarlarda bile oynayamıyorum ama içim rahat çünkü oyun sağaolsunlar aceleye getirilmiş bir oyun.
Bende de 760 var ama çok fps düşmesi yaşıyorum far cry da. Ultra ya alınca arada 20 fps ye kadar düşüyor. Bu yüzden mecburen orta ayarla oynuyorum. Ancak o zaman 60 fps altına düşmüyor. Siz kaç fps alıyorsunuz ki?

Bende de 760 var ama çok fps düşmesi yaşıyorum far cry da. Ultra ya alınca arada 20 fps ye kadar düşüyor. Bu yüzden mecburen orta ayarla oynuyorum. Ancak o zaman 60 fps altına düşmüyor. Siz kaç fps alıyorsunuz ki?
Sistemden sisteme çok değişiklik gösterir, belki bir ayarın kapatılması gerekiyordur o ayarı kapatınca kilit kalkıyordur. Aynı kart olmasına rağmen Fps farkı bundan kaynaklanıyor olabilir.

Hocam diğer bileşenleride yazarsan ram ile işlemci gibi en azından bir yorum yapabiliriz. Ben FarCry 4 ü 35 40 fps arası rahatça oynuyorum i5 3340 işlemci 8gb gskill ram var.

Hocam oyun sistem gereksinimlerinden baktım en az i5 işlemci istiyor fazla bilgim yok ama can you run it sitesinden baktığımde hem minimum hemde istenilen sistem gereksinimlerinde benim işlemcim sınıfta kalıyor sende de problem belki işlemci olabilir. Darboğaz yaratıyordur belki ama daha iyi bilen biriside yorum yaparsa emin oluruz.

Nvidia'nın teknolojilerini kullanmak için, sadece Nvidia ayarına almamız kötü olmuş oyunu. Mesela ben belki Nvidia'nın her teknolojisini oyunda açmak istemiyorum, sadece Hairworks teknolojisini açmak istiyorum, ama olmuyor, ya hepsini açacaksın, ya da hiç birini. Nvidia ayarlara aldığımda ise oyunu GTX 770 kaldırmıyor.

Hocam oyun sistem gereksinimlerinden baktım en az i5 işlemci istiyor fazla bilgim yok ama can you run it sitesinden baktığımde hem minimum hemde istenilen sistem gereksinimlerinde benim işlemcim sınıfta kalıyor sende de problem belki işlemci olabilir. Darboğaz yaratıyordur belki ama daha iyi bilen biriside yorum yaparsa emin oluruz.
Olabilir. Optimazyon sıkıntısı da olabilir. Normalde fps yüksek ama bazen düşüyor, oda beni çok rahatsız ediyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı