rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #11 Lyrinx dedi: Primal önermem, Far Cry serisini severim. Ancak Primal o kadar sıkıcı ki yarısında sildim. Genişletmek için tıkla... Ben Far Cry Blood Dragon'dan sonraki hiçbir oyunu önermem de arkadaş 3'ü bile oynamamış, hepsi aynı temelli olduğu için önerdim.
Lyrinx dedi: Primal önermem, Far Cry serisini severim. Ancak Primal o kadar sıkıcı ki yarısında sildim. Genişletmek için tıkla... Ben Far Cry Blood Dragon'dan sonraki hiçbir oyunu önermem de arkadaş 3'ü bile oynamamış, hepsi aynı temelli olduğu için önerdim.
Yagami Light Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 52 Yer Konoha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2020 #12 ChessMaster dedi: Far Cry 3'ten sonraki oyunları oynadım, tercihim Far Cry 5 olurdu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
ChessMaster dedi: Far Cry 3'ten sonraki oyunları oynadım, tercihim Far Cry 5 olurdu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.