Oyun Far Cry 6 88 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

489483

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2021
Mesajlar
1.730
Çözümler
11
Far Cry 6 Humble Bundle de 88 TL Uplay kod olarak veriyor sanırım şimdilik almayacağım ama ilgisini çeken varsa alabilir.


Sonradan ekliyorum çoğu Ubisoft oyunu Humble Bundle de eski fiyatta.
 
Son düzenleme:
88 TL edecek oyun değil, onun yerine serinin üçüncü oyununa bakabilirsiniz. Hem daha eğlenceli hem de daha ucuz. YouTube'a Far Cry 6 vs Far Cry 3 yazarak demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. 2021 senesinde çıkan bir oyun 2013'te çıkan bir oyundan nasıl kötü olabilir yahu?
 
Sistem yetse alırdım da işte HD 6350 de bir yere kadar.
 
@Turquoise Blue yok yahu, öyle olmaz :D Aynı oyunu bin kez yapsa da gene de alır bunlar. Adamlar 2021 senesinde oyun çıkartıyor ve oyun 2013 senesinde çıkan oyunla tamamen aynı. Hikaye, mekanikler, mantık hep aynı.

Evet sorunda bu; sürekli yüksek satış rakamlarına ulaşınca Ubisoft oyunlarını insanlar çok beğeniyor sanıyor. Bu algı kırılmalı. İlk Far Cry yani orijinal Far Cry hala benim için gerçek Far Cry'dır.
 
Alınmaz, klasik Ubisoft bir oyun tuttu diye onun gibi 5 tane aynı oyun yapıyorlar sonu hüsran, bunun yerine Far Cry 3 alın diyeceğim oda bundan beter fiyat olarak. Uzun lafın kısası eğer hiç Far Cry serisini oynamadıysanız alıp oynayabilirsiniz ama önceki oyunlarından oynadıysanız almanıza gerek yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı