Far Cry Primal/ Milattan 10 bin yıl öncesine gitmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.
Evet arkadaşlar, F.C. Primal ile Milattan 10.000 yıl öncesine gitmemiz bu bağlamda atalarımızı ve o vahşi ortamı görmemiz pek bi mümkündür (y)

Oyunu gerçekten çok beğendim ancak; normal hikaye dışındaki görevlerin birbirinin neredeyse kopyası olması ve obje, nesne toplama olayı, diğer F.C. serilerindeki gibi yine sıkıcı olmuş (n) (Eh, zaten başka türlü oynanışı uzatamazlardı)

Son bölüm, Udam lideri Ull'u öldürme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhteşem bir kaç orman görüntüleri:
2016-03-13 18_04_04-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.54.44.09.DVR.mp4.jpg

2016-03-13 18_07_08-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.56.41.18.DVR.mp4.jpg

2016-03-13 18_08_13-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.57.30.21.DVR.mp4.jpg

2016-03-13 18_09_31-Far Cry Primal 03.13.2016 - 17.55.11.12.DVR.mp4.jpg

Atmosfer, grafikler, sesler, özellikle hayvanların modellemeleri çok başarılı. Ama işte senaryo, görevler, harita... Yine aynı yine aynı. Aldık oynadık bitirdik ama yine de :)

@Napster, aynen. Ancak grafikler ve eski çağlara gözüme çok hoş serdiğinden aynı harita olayına pek takılmadım. Fakat dediğim gibi, hikaye dışındaki görevler biraz sıkıcı olmuş.

@100049, ne gariptir ki ben de küfürbaz Burak'ı bir türlü sevemedim, zevk işte (y)

@RuFF+, fikrinizi sormadım ki! (n) Ha, karşı olabilirsin ancak Gereksiz Mesaj Yazmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü bu bir fikir alma konusu değil.

Affola ben sadece fikrimle birlikte oyun ile ilgili ne düşündüğümü belirttim.
Siz de kusura bakmayın, fikrinize karşı çıkmam istemem elbet. Fakat söz konusu Far Cry olunca laf ettiresim gelmiyor işte. Elbette zevklerle renkler tartışılmaz, işte ben de Far Cry serisine deli gibi hayranım :)

Far Cry 3 gerek konusu gerek oynanışıyla büyük beğeni kazanınca Ubisoft tıpkı Asassin Creed 2'de yaptığı gibi aynı oyun motoruyla ama konusu güdük milleti seriden bıktıracak sıklıkta devam serileri çıkardı. Bence firmanın yaptığı en büyük yanlış bu oldu. Bu oyunu kaldıracak sistem olmadığından oynayamadım lakin izlenimler bitir sil oyunu olduğu yönünde.

Eskiden codda böyle derdim. Sonra activisionun para tuzağını anladım. Ve Fanboylugu bıraktım. İlerde sende anlarsın. Bu arada oyun assassin's creed 1 yaptıkları hatayı burdada yapmışlar görevler hep aynı mantıkta. Önce o deli doktorun tabağını iç absürd dünyaya gir sonra git udama yada izilaya yakalan bunlar liderleri kim onları öğren. Sonra git outpost alır gibi adamları öldür. (Oyun zor seviyede bile çok kolay) ne 150 ₺ nede 200 ₺ etmiyecek bir oyun alacaklara bekleyip almalarını öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı