Sürprizbozan Far Cry Primal'daki son yer ne?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

şifre20

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar oyunu neredeyse bitirdim ama kafayı yemek üzereyim bu kalan son yer ne? Oyun içi ekran görüntüsü alamadım. O yüzden böyle atmak zorunda kaldım.

Dosya Ekleri

• IMG20240117144232.jpg
    IMG20240117144232.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 46
İnternette "Sayla'nın Hikayesi" olduğunu yazmışlar. Haritada turuncu soru işareti olarak görünen görevleri yapmanız gerekiyormuş. Toplam 12 tane varmış.
Oyunu bi' ara, sonra bitiririm diye yarıda bıraktım ama Wenja köyünden bu görevleri aldığımı hatırlıyorum. Görevleri alıp bitirdikçe köyde yeni görevlerin açılması lazım.

İnternette "Sayla'nın Hikayesi" olduğunu yazmışlar. Haritada turuncu soru işareti olarak görünen görevleri yapmanız gerekiyormuş. Toplam 12 tane varmış.
Oyunu bi' ara, sonra bitiririm diye yarıda bıraktım ama Wenja köyünden bu görevleri aldığımı hatırlıyorum. Görevleri alıp bitirdikçe köyde yeni görevlerin açılması lazım.
Evet hocam haklısınız Köy görevleri diye geçiyormuş bugün bitirdim hepsini ama nedense oyunun neredeyse tamamını bitirmiş olmama rağmen hala %64 tamamlanmış gözüküyor kalan tek şeyde toplama görevleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı