FarCry 5 para hilesi

Wei Shen

Centipat
Trainer yapıyorum oyun dosyaları bozuluyor. Anti-Cheat dosyasını sildim oyun açılmadı tekrar oyunu düzeltmem gerekti. FarCry 5'de para hilesi nasıl yapabilirim? Eski serilerde silahları hep oyunun sonunda aldım ve oyun bittiği için bir ifade etmedi. Bu yüzden şimdi hileyle almak istiyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ona şaşırdım, online bir oyun değil ama konu korsan diye kapatıldı. Online bir oyunda para hilesi yapmak mümkün değil zaten. Hile yapsam ban sebebi varsa zaten ben yiyeceğim onu ben göze alıyorum. @PhemiusTR hile yapınca korsan mı olunuyor? oda farklı bir mevzu. 2 beğeni alacağım diye burada ezber yazı yazmayın. İmzan da yazan sistemle Windows 7 mi kullanıyorsun? senin hayatın yalan dolan korsan. :) Böyle konular açmasak geriye ne kalıyor. Oyunu zaten indiriyorsun oynuyorsun, bozuk olunca da doğrula deyip doğruluyor oynuyorsun.

Bende ona şaşırdım, online bir oyun değil ama konu korsan diye kapatıldı. Online bir oyunda para hilesi yapmak mümkün değil zaten. Hile yapsam ban sebebi varsa zaten ben yiyeceğim onu ben göze alıyorum. @PhemiusTR hile yapınca korsan mı olunuyor? oda farklı bir mevzu. 2 beğeni alacağım diye burada ezber yazı yazmayın. İmzan da yazan sistemle Windows 7 mi kullanıyorsun? senin hayatın yalan dolan korsan. :) Böyle konular açmasak geriye ne kalıyor. Oyunu zaten indiriyorsun oynuyorsun, bozuk olunca da doğrula deyip doğruluyor oynuyorsun.
Genel bir mesaj yazdım arkadaşım hem bu iş yeri bilgisayarım. Boş yapma bilip bilmeden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı