Fare klavye seti

erenisbilir

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mac ile uyumlu ele oturan guzel fare onerir misiniz ?

------------------------------------
İstediğim tarz bloody v7.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu fareleri ele rahat oturuyorlar ve şekileri güzel. Mesela bende bloody v7 var çok iyi kullanıyorum. Ele tam geliyor ama mac os takınca çalışmadı. Cünkü driverleri uyumsuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu fareleri ele rahat oturuyorlar ve şekileri güzel. Mesela bende bloody v7 var çok iyi kullanıyorum. Ele tam geliyor ama mac os takınca çalışmadı. Cünkü driverleri uyumsuz.
O zaman alırken üzerinde "MacOS Supportted" yazan bir fare bulmanız gerekmekte. Ben standart farelerin genelde çalıştığını söylemek istedim :). Oyuncu farem olmadığı için onlara bir şey diyemem :). Oyuncular OS X kullanmıyor pek buda artı parantez :D.

O zaman alırken üzerinde "MacOS Supportted" yazan bir fare bulmanız gerekmekte. Ben standart farelerin genelde çalıştığını söylemek istedim :). Oyuncu farem olmadığı için onlara bir şey diyemem :). Oyuncular OS X kullanmıyor pek buda artı parantez :D.
Baştada söyledim oyun oynamak için değil,ergonomik tasarımı için istiyorum.Tek bulduğum yer Razer ama oralarda 200 tl den başlıyor yani şimdilik alamıyorum :)

Peki normal usb olarak ne öneriyorsunuz ? (Set veya ayrı 2 parça olarak)

Aradığımı buldum.
G300 Optical Gaming Mouse – Logitech hem mac os ile uyumlu hemde oyunlarla(artı oldu bu benim için) uyumlu bir mause buldum.Konu kilitlenebilir
Hayırlı olsun. Konuyu raporlarsan yetkili arkadaşlar ilgilenecektir. (sorunun çözüldüğünü ve kilitlenmesini iste)
Güle güle kullan dostum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı