Farklı MHz ve marka RAM birkikte kullanılır mı?

BoşYapanYksup

Hectopat
Daha fazla  
Hi-Level 4 GB DDR 3 1333 MHz RAM ile HyperX 4 GB DDR 3 1600 MHz RAM aynı anda kullanırsak bir sıkıntı çıkarır mı?

phenom ii x4 925 yazdığım ramler amd ati hd 4850 pcyi kardeime topluyordum minecraft ets falan oynayacak

Asus m4a78lt-m le anakart

Benim buradan anladığım RAM'ler ikisi de 4 olduğu için 8 GB diye algılanacak ama MHz'si düşük olanın hızında çalışacak. "512 MB RAM kullanıyor gibi olursun" gibi bir çıkarım nasıl çıkardın anlaybilmiş değilim.

Son düzenleme:
Neyse hiç uğraşmayak ben kit olarak almaya çalışim

ekran kartı mı sıkıntı işlemci mi işlemciye oc yapsam daha iyi bi ekran kartına geçsem nasıl olur
Düşük ayarlarda oynanabilir kardeşin için. Tat vermeyebilir. Ekran kartını bi tık daha yükseltmen daha uygun olur. Bütçene göre bakabilirsin.

Düşük ayarlarda oynanabilir kardeşin için. Tat vermeyebilir. Ekran kartını bi tık daha yükseltmen daha uygun olur. Bütçene göre bakabilirsin.
ben bu sistemi yaklaşık 700 tl gibi bir fiyata toplayacağım 800 850 tlye kadar yükseltebilirim ekran kartı için yani 400 450 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…