Farklı para birimleri nereden bulunur?

DraugRZ

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
1.714
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yeni bir kolleksiyon edindim şu an elimde 1 dolar var ve tüm ülkelerin 1'er birim paralarından almak istiyorum. Sarrafiyeye gittim vere vere 1 dolar verdi. Euro istedim minimum 5 euro alabiliyormuşuz kağıt olarak ilk defa öğrendim ve başka para birimi oralarda yokmuş Hindistan rupisi Kuveyt dinarı İngiliz sterlini gibi paraları ben nereden bulabilirim? (internet dışında)
 
Son düzenleme:
Maalesef Nevşehirdeyim. Sizce sadece bu sarrafiye mi dolar ve euro ile sınırlı yoksa hepsi mi böyle gidip hepsine sorayım mı?
 
Maalesef Nevşehir'deyim. Sizce sadece bu sarrafiye mi Dolar ve Euro ile sınırlı yoksa hepsi mi böyle gidip hepsine sorayım mı?

Şans işi, sadece onunla alakalıdır muhtemelen. Elinde tutmuyordur diğer birimleri, biraz arz/talep meselesi. Fakat şöyle bir durum var senin için, Kapadokya çok turistik bir yer. Doğru döviz bürosuna gidersen bir çok para birimini bulabilirsin. Özellikle Asya para birimleri falan muhakkak vardır.
 
Diğer sarrafa sorayım yarın Çin parası Japon parası işimi görebilir yen yuen falan. Kuvey dinarını nereden bulacağım acaba.
 

Geri
Yukarı