Fazla utangaçlık ve anksiyete

Psikonevroz geçiriyor gibisiniz. Tam olarak ne veya neye bağlı geliştiğini ve bunu otokontrol altına alamadığınız için tetikleyiciye bağlı olarak ilaç tedavisine ( tabi bu terapiden önce "merhaba" deyip yazılan türde olmamalı) başvurulabilir. Kısaca arkadaşımızın belirttiği gibi bir uzman yardımı almanızda fayda var.
Profesyonel yardım almalısın bu gibi sorunların üzerini örtmek genç-yetişkin ve yetişkin dönemlerin için çok kötü sonuçlar doğurabilir dostum geçmiş olsun.

3-4 sene öncesinde yaz tatili başlangıcında büyük bir bunalıma, depresyona girmiştim. O yaz tatili boyunca kendimi kapadım yemek yiyemedim her gün evde nedenini bilmediğim gerilim içerisindeydim. Aileme derdimi anlattığımda o yaşlarda normal dediler. Okul açıldıktan sonra bu isteksizlik sorununu çözebilmiştim. Ama hala o gerilimli sıkıntılı hislerimi çözememiştim. Şu an o hislerin 10 katını yaşıyorum.

Teşekkür ederim. Derdimi tekrardan babama söyliyeceğim. Ama maddi sıkıntımız var devlet psikoloğuna gitsem ilgilenirler mi ?
Tabi ki ilgilenirler dostum. Biraz ileri tarihe atarlar ama mutlaka ilgilenirler. Ayrıca kafana takma kimin maddi durumu iyi ki.. günü kurtarıyoruz işte. 👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı