FC 25 alınır mı?

1881mirac

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakında FC 25 çıkacak ancak fiyatından dolayı alıp almama konusunda biraz kararsızım. Online olarak nadiren oynuyorum ve çoğunlukla kariyer modunda oynuyorum. Sizce çıkar çıkmaz 2600 TL'ye alınır mı? Yoksa indirime girer mi?

Merhaba, yakında FC 25 çıkacak ancak fiyatından dolayı alıp almama konusunda biraz kararsızım. Online olarak nadiren oynuyorum ve çoğunlukla kariyer modunda oynuyorum. Sizce çıkar çıkmaz 2600 TL'ye alınır mı? Yoksa indirime girer mi?

İndirime kesinlike girer FC24 ilk çıktığında 2 bin TL falan dı fakat şu an indirimde 400TL. Her türlü indirime girer fakat beklemeniz lazım kış indirimi/bahar indirimi.

+Başka FIFA oyunun var mı?
-Yok
O zaman al.

-Var
+Oyunu genel olarak Ultimate Team (Online) için mi alacaksın.
-Hayır. Kariyer için alacağım.
O zaman alma.

-Var
-Evet
O zaman al.

Oyun her türlü indirime girecek bu arada.

Başka FIFA oyunun var mı derken gidip de FIFA 15 oynuyorsan yine al ama FIFA 21 22 23'ün falan varsa offline oynamak için alma.

-Yok
O zaman al.

-Var
-Hayır. Kariyer için alacağım.
O zaman alma.

-Var
-Evet
O zaman al.

Oyun her türlü indirime girecek bu arada.

Başka FIFA oyunun var mı derken gidip de FIFA 15 oynuyorsan yine al ama FIFA 21 22 23'ün falan varsa offline oynamak için alma.
FIFA 23'e sahip olduğum için ocak ayını bekleyeyim en iyisi. Zaten yine kariyer modu oynarım. Yanıtınız için teşekkür ederim.

FC 24 Epic'te indirimde onu alsan yeter kariyer için o fiyatı FC 25 için seneye kadar bulamazsın. Çok fazla fark da olmuyor.
FC 24'te Galatasaray formasında çok absürt bir hata olduğu için özellikle almamıştım. Aksine bu yıl Galatasaray, oyuna sponsor oldu ve Rams Park bile eklendi. Onun için FC 25'i tercih ederim.

Bende sadece kariyer modu oynuyorum. FIFA 21 den beri alıyorum oyunu daha normal fiyatından hiç almadım. Genellikle Black Friday zamanı ve kışın büyük indrime giriyor oyun %60-70-80 civarı o dönemi beklemeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı