FC 25 alınır mı?

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de indirime girerek 20.99 dolar olmuş. Hesapta 14 dolar var CS droplarından alarak önümüzdeki iki haftada dropları alırsam neredeyse beleşe getirebilirim. Sizce değer mi 20 dolara yoksa Forza 5 ya da bakiye olarak kalsın mı?

Alınır, çünkü 26 çıktığında 26'yı da indirimle alırsınız. Öyle kampanyalar geliyor illa bir kere. FC 24'ü olanlar 25'i 300 TL bandında almıştı.

Steam'de indirime girerek 20.99 dolar olmuş. Hesapta 14 dolar var CS droplarından alarak önümüzdeki iki haftada dropları alırsam neredeyse beleşe getirebilirim. Sizce değer mi 20 dolara yoksa Forza 5 ya da bakiye olarak kalsın mı?
Sana kalmış ama fıfa 21 döneminden beridir kadro ve ultimate team , tema harici bir şey değişmiyor . Bence bakiye biriktirmen çünkü yeni çıkış yapacak olan indie oyunları bedavaya getirebilirsin.

Değmez. Zaten yakında abonelik sistemlerine eklenecek. Şu an oyunda hayvan gibi kart yağıyor zaten Online için oynayacaksan artık geç kaldın rekabet yok çünkü doğru düzgün. Herkes iyi kart çıkartabiliyor. Kariyer için oynayacaksan da bence eski FIFA'lar falan çok daha zevkli para vermeden onları indir. Forza 5 ben 200 saat oynadım ve çok memnun kaldım bence Forza 5 alabilirsin.

Değmez. Zaten yakında abonelik sistemlerine eklenecek. Şu an oyunda hayvan gibi kart yağıyor zaten Online için oynayacaksan artık geç kaldın rekabet yok çünkü doğru düzgün. Herkes iyi kart çıkartabiliyor. Kariyer için oynayacaksan da bence eski FIFA'lar falan çok daha zevkli para vermeden onları indir. Forza 5 ben 200 saat oynadım ve çok memnun kaldım bence Forza 5 alabilirsin.

Hocam Forza indirimin ne zaman kadar olduğunu nereden görebilirim?

Hocam Forza indirimin ne zaman kadar olduğunu nereden görebilirim?

Hocam paket indirimi oldukları için sanırım ne zamana kadar süreceğini göstermiyor. Standart Edition'u da paket gibi ele almışlar sanırım o yüzden yazmıyor bende bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı