FC 25 alınır mı?

FIFA 22 almıştım en son, 23 ve 24'ü abonelikle oynamıştım ama EA FC 25 ne doğru düzgün indirime giriyor (500TL gibi fiyattan bahsediyorum) ne de aboneliklere ekleniyor erkenden oynayamadım pek.
Yazın eğer ucuzlarsa almayı düşünüyorum her ne kadar oynanış pek memnun etmese de (PS4). Her sene olduğu gibi kendimce Ultimate Team'de tek kişilik modlarda gezeriz artık.

Hocam paket indirimi oldukları için sanırım ne zamana kadar süreceğini göstermiyor. Standart Edition'u da paket gibi ele almışlar sanırım o yüzden yazmıyor bende bulamadım.
Teşekkürler.

FIFA 22 almıştım en son, 23 ve 24'ü abonelikle oynamıştım ama EA FC 25 ne doğru düzgün indirime giriyor (500TL gibi fiyattan bahsediyorum) ne de aboneliklere ekleniyor erkenden oynayamadım pek.
Yazın eğer ucuzlarsa almayı düşünüyorum her ne kadar oynanış pek memnun etmese de (PS4). Her sene olduğu gibi kendimce Ultimate Team'de tek kişilik modlarda gezeriz artık.

24 varsa 25'e gerek yok bence.

Teşekkürler.

24 varsa 25'e gerek yok bence.

Ben en son Steam'de yaz indirimlerinde FIFA'nın son oyunu diye FIFA 23 almıştım kariyer oynayacaksam hep oraya yama kurup oynuyorum mekanikleri hala sırıtmıyor yeni FIFA oyunu almayada hiç gerek duymadım.

Steam'de indirime girerek 20.99 dolar olmuş. Hesapta 14 dolar var CS droplarından alarak önümüzdeki iki haftada dropları alırsam neredeyse beleşe getirebilirim. Sizce değer mi 20 dolara yoksa Forza 5 ya da bakiye olarak kalsın mı?

1746520813971.png

FIFA oyunlarını eskiden deli gibi oynayan biri olarak Online oynayacaksan alma. FIFA sayesinde oyun oynamayı bıraktım bu da bana tek katkısı. Offline oynayacaksan fiyat olarak şu an iyi alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı