FC 25 alınır mı?

yigit_chann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kısa bir sorum var. Şu an Steam'de FC 25 indirimde yaklaşık 810 TL ediyor. Sizce alınır mı bu oyun? Alan arkadaşlarım bilgisayar versiyonunun kastığını ve zevksiz olduğunu söyledi. Steam'de incelemelerde düşük ve daha önceden FC 24 oynamıştım PC'den. Onda da FPS droplar vardı bayağı. Sizce alınır mı? Daha büyük indirime gireceğini de sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kısa bir sorum var. Şu an Steam'de FC 25 indirimde yaklaşık 810 TL ediyor. Sizce alınır mı bu oyun? Alan arkadaşlarım bilgisayar versiyonunun kastığını ve zevksiz olduğunu söyledi. Steam'de incelemelerde düşük ve daha önceden FC 24 oynamıştım PC'den. Onda da FPS droplar vardı bayağı. Sizce alınır mı? Daha büyük indirime gireceğini de sanmıyorum.
bence al fc26 çıktığında indirimli şekilde alırsın.

Ben bir hevesle aldım geçenlerde oynadığım saat 2. Şu zamana kadar almadıysan benim gibi geçici hevesle alma bence

Biraz geç kaldın ama alınabilir.

Bence almaya gerek yok ki zaten Steam yorumları da karışık olarak gözüküyor. Çevremde alanlardan da hiç iyi yorum duymadım. Bir üst yorumdaki arkadaşın dediğine katılıyorum zaten Game Pass gelecek bu yüzden çok da gerek yok. 26 güzel çıkarsa 26 almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı