Bu arada Fedora'yı komple mi kuracaksınız? Fedora Workstation indirmeniz gerek öyleyse. Bu Live çünkü./home/İndirilenler/Fedora-KDE-Live-x86_64-37-1.7.iso
Bu arada Fedora'yı komple mi kuracaksınız? Fedora Workstation indirmeniz gerek öyleyse. Bu Live çünkü./home/İndirilenler/Fedora-KDE-Live-x86_64-37-1.7.iso
evet fedorayı komple kuracağımda spin indirmistim eskiden onu kurmaya çalışıyorumBu arada Fedora'yı komple mi kuracaksınız? Fedora Workstation indirmeniz gerek öyleyse.
sudo dd if=/dev/sda/ of=/home/İndirilenler/Fedora-KDE-Live-x86_64-37-1.7.iso status=progress
/dev/sda/
'nın USB'niz olduğunu varsayıyorum.sudo dd if=/dev/sda of=/home/İndirilenler/Fedora-KDE-Live-x86_64-37-1.7.iso status=progress
sudo dd if=/dev/sdb of=/home/İndirilenler/Fedora-KDE-Live-x86_64-37-1.7.iso status=progress
takılıUSB'yi çıkardınız mı? Az önce vardı ya hocam...
/dev/sda
'nın USB diskiniz olduğunu sanmıyorum.Hocam bu böyle olmayacak gibi. En iyisi işin uzmanlarına bırakalım. Ayrıca/dev/sda
'nın USB diskiniz olduğunu sanmıyorum.
@Cruslan @The Shorekeeper
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.