Fedora Linux'a geçilir mi?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar ilk defa Linux kullanacağım ve kafamda Fedora var. Özellikle şöyle bir arka plan yapılabilir mi? Çok hoşuma gitti Linux Fedora böyle nasıl yapılabilir? Hangi sürüm yüklenmeli?

Ekran görüntüsü 2024-10-13 121706.png

GNOME masaüstü o. GNOME kullanan her dağıtımda aynı görünüşü elde edebilirsin.

Fedora önermem. Telemetri var.

Fedora yerine Ultramarine Linux kullanabilirsin. GNOME sürümünü kurmalısın o görünüşü elde edebilmek için.

Fedora yerine Ultramarine Linux kullanabilirsin. GNOME sürümünü kurmalısın o görünüşü elde edebilmek için.
Hocam Fedora çok hoşuma gitti. Gerek masaüstü gerek uygulamaların simgesi çok iyi. Windowsa benziyor.

Hocam Fedora çok hoşuma gitti. Gerek masaüstü gerek uygulamaların simgesi çok iyi. Windowsa benziyor.
Ultramarine, Fedora tabanlı. Tek fark telemetri bulunmaması. Ultramarine güvenlidir, Fedora güvenli değildir.

Ayrıca görseldeki simgeler özelleştirilmiş. Tema kurmanız gerekiyor onu yapmak için. Varsayılanı bu değil.

Ultramarine, Fedora tabanlı. Tek fark telemetri bulunmaması. Ultramarine güvenlidir, Fedora güvenli değildir.

Ayrıca görseldeki simgeler özelleştirilmiş. Tema kurmanız gerekiyor onu yapmak için. Varsayılanı bu değil.
Hocam bu simgeleri bende özelleştirebilir miyim?

Bana önerebileceğiniz dağıtım nedir? Görseldeki gibi hoş olsun.

Hocam bu simgeleri bende özelleştirebilir miyim?
Evet. .icons adlı klasöre tema indirip atınca ayarlardan simge seçebiliyorsun.
Örnek:
1728821474138.png

Ayar menüsü bu şekilde.

Sistem bilgisi verirseniz hazır olarak güzel görünen bir dağıtım önerebilirim.

Evet. .icons adlı klasöre tema indirip atınca ayarlardan simge seçebiliyorsun.
Örnek:
Eki Görüntüle 2328444
Ayar menüsü bu şekilde.

Sistem bilgisi verirseniz hazır olarak güzel görünen bir dağıtım önerebilirim.
I5 1135g7, intel xe grafik ve 8 GB ram var. Kafamda Zorin OS vardı ama Fedora gibi görünüşü hoş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
I5 1135g7, intel xe grafik ve 8 GB ram var. Kafamda Zorin OS vardı ama Fedora gibi görünüşü hoş değil.
Görünüşü kendiniz de yaparsınız. GNOME kullanıyor Fedora. GNOME kullanılan tüm dağıtımlarda aynı görünümü elde edebilirsiniz.

Garuda Linux'u inceler misin? Hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Mint ve Zorin’de durum nedir? Telemetri var mı?

Arkadaşlar ilk defa Linux kullanacağım ve kafamda Fedora var. Özellikle şöyle bir arka plan yapılabilir mi? Çok hoşuma gitti Linux Fedora böyle nasıl yapılabilir? Hangi sürüm yüklenmeli?

Eki Görüntüle 2328357

İlk defa kullanacaksanız Fedora kullanmanızı önermem.
Kullanacaksan Ubuntu kullanmanı öneririm.
Aynı işlemleri onun üzerinde uygulayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı