Çözüldü Femboy nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sammy Winchester

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2021
Mesajlar
1.306
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu kelimeye çok rastlıyorum şu sıralar, femboy nedir? Google'a arattım ama hiçbir şey anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilinçli bir şekilde kadınlaşmaya, güzelleşmeye çalışan, pasif olma ağırlıklı, homoseksüel eğilimli erkek.
Ayrıca bu LGBT yada CD 2000'li yıllarda belli azınlıklar tarafından dile getirildiğinde bana daha marjinal ve sıra dışı gelirdi.
Genel tarzıyla ifade edersek farklı cinsel yönelimler kilise baskısı sonrası 900 yıl öncesinden beri (ki son 300 yılda büyük oranda) baskılanan ve insanları gizlenmeye iten bir olgu. Tarih kitaplarından okuduğun büyük komutanların, kralların, tarihi figürlerin hatta Osmanlı dönemi önemli şahsiyetlerin azımsanmayacak bir kısmı bu gruba giriyordu. On bin yıldan uzun yerleşik hayat düzeninin son birkaç yüz yıllık baskılanmasında bunların ortadan kalktığını zannedenler çok yanılıyorlar.

Ayrıca farklı cinsel yönelimler sadece insanlara özgü bir şey değil, onlarca memeli türünde de gözlemlenen bir şey ve zannettiğinizden çok daha yüksek oranlarda varlar. İnsanlar toplum tarafından baskılanıp susturulmamış olsaydı etrafınızdan kimlerin farklı cinsel yönelimleri olduğunu görüp şaşırırdınız çünkü sandığınızdan çok daha fazla insanın durumu bu.

Tepkilerinizi tacizcilere, tecavüzcülere, katillere ve hırsızlara göstermeniz gerekirken kendilerine ait bir hayatı olan, çevrelerindeki insanların da benzer durumda olduğu bir gruba karşı nefret beslemekten başka hiçbir şey yapmıyor insanlar. Sizden olmayandan nefret etmeyin. İnsanları kendi haline bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor, insanların özel hayatlarını umursamamayı da öğrenmeniz gerekiyor. Siz ne yaparsanız yapın bu insanlar olmaya devam edecek, ne yapacaksınız birlikte yaşamayı öğrenmeyip?
 
Son düzenleme:
Ben politik doğrucu değilim, siz homofobiksiniz.
Dostum bak sen politik dogrucusun bu birincisi. Ikinci olarak sizin uydurdugunuz bu homofobik kelimesini reddediyorum. Ben herhangi bir normal durumu reddetmiyorum ki. Ben bunun bir hastalik oldugunu ifade ediyorum. Cunku ostrojen ve testosteron dengesi bozulursa sonuc bu olacaktir. Travma vs gibi bircok sebep de var. Bir hastaliga neden fobiklik yapayim? Onu erkenden teshis edip duzeltmek varken?
Tepkilerinizi tacizcilere, tecavüzcülere, katillere ve hırsızlara göstermeniz gerekirken kendilerine ait bir hayatı olan, çevrelerindeki insanların da benzer durumda olduğu bir gruba karşı nefret beslemekten başka hiçbir şey yapmıyor insanlar. Sizden olmayandan nefret etmeyin. İnsanları kendi haline bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor, insanların özel hayatlarını umursamamayı da öğrenmeniz gerekiyor.
Ad hominem yapmayin ya. Nereden biliyorsunuz tepki gostermedigimizi? Konu basligi belli, konuyla alakasiz seyleri yazip algi yapmayin. Kim tecavuzden bahsetmis?
 
Femboyluk bu sanırım:
sasi.jpg
 
6. sayfadayız, benden önce 5 sayfa konuyla alakasız nefret kusanlara söyle sen bunu. Sen de onlardan birisin, hiç yapmamışlığa yatma.
Nefret mi kustum ben? Dostum hastalik derken burada ironi yapmiyoruz. Travma, ostrojen testosteron dengesizligi vs. bahsediyorum. Cozum gelistirelim diyorum. Bu nefret kusmak mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı