Fen Lisesinde Ortam ve Eğitim Nasıldır?

@Cenger @145773 özel ortaokulda mı okudunuz?
Hayır devlet okulunda okudum ve 8.sınıf ortalamam zar zor 99,9142. Dostum burada sırf 100 vermemek için not kıran öğretmenler vardı. Kurtulduğuma şükrediyorum. Ha özel okulda olup belki o bir yanlışı da yapmayabilirdim ama devlet okulunda engellerle mücadele ederek bu puanı aldım.

Bir şeylerin emekle ve alın teri dökerek (harbiden) kazanılması insanı mutlu ediyor. Yarın öbür gün ortaokulda özele gitmiş çocuk ve ben Harvard'a başvuracağımızda hayatına bakıyorlar ve bu da benim için avantaj. O yüzden iyimser yaklaşıyorum geleceğe yönelik.

evet :(

Bu arada ben de çalışmayı sevmem hatta çalışmadım diyebilirim. LoL kastım.

Devlet okulunda engellerle mücadele ederek bu puanı aldım.

Bir şeylerin emekle ve alın teri dökerek (harbiden) kazanılması insanı mutlu ediyor.
Aynı yollardan ben de geçtim. Seninle benzer puanım vardı.
99.9 puanın devlet veya özel fark etmeksizin nasıl verildiğini biliyorum.

İlk başta çalışmadığını, oyun oynadığını, inek olmadığını söyleyip farklı bir soruda bana devlet okulunda ter dökerek, engellerle savaşarak , kimilerine göre daha az avantajın olduğunu söyleyerek başardığını söylemen kendine ve zekana haddinden fazla güvendiğini ifade ediyor bana göre.
Liseye yerleştiğinde seninle aynı seviyede yüzlerce insan olduğunu ve bunların da gayet normal kişiler olduğunu göreceksin.

Fen liseleri en az devlet desteği alan okullar. İmam hatipler ise onlardan kat be kat fazla...
Haklısınız. Desteği fazla olduğu YGS ve LYS sınavındaki başarılarından belli oluyor.
"12 Mart 2017 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavında Anadolu İmam Hatip Lisesi 12/A sınıfı öğrencisi Muhammet Demirtaş ilçe birincisi oldu."

Sence cevap ne?

Üzülme o soruyu çoğu kişi yanlış yaptı. (Bende dahil :)
Ben de yanlış yaptım :uyku:

Haklısınız. Desteği fazla olduğu YGS ve LYS sınavındaki başarılarından belli oluyor.
"12 Mart 2017 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavında Anadolu İmam Hatip Lisesi 12/A sınıfı öğrencisi Muhammet Demirtaş ilçe birincisi oldu."
Fen liseleriyle imam hatipler arasındaki bütçe farkı 10 kat.
Düzenleme: Ben Türkiye birincisi zannetmiştim ilçe birincisiymiş :rolleyes:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı