Fenerbahçe 1 Göztepe 1

Hocam o şekilde de gol yiyoruz bizde ne yapacağımızı anlamadık vitor'damı sorun acaba?

Bence yeni nesil bir sistem kurmaya çalışırken yanlış oyuncuları kullanıyor. Maça sosa ile başlayarak dominant bir şekilde oynayabilirdi. Bu kendi düşüncem.

Göztepe teknik direktörüne "Fenerbahçe'den bir oyuncu çıkarma hakkın var kimi çıkarmak istersin" deseler, İrfan Can'ı çıkartırdı. Pereira'nın başta İrfan Can değişikliği olmak üzere değişikliklerine anlam veremedim.

@470401 yine futbol bilgisizliğini konuşturuyorsun. 🤣 Şu maçta Vitor Pereira savunması yapacak kadar ne yaşadın çok merak ediyorum. İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınması skandal bir karar. Oyuna 3 forvet alıyor. sahada onlara top atabilecek tek yaratıcı oyuncu Mesut kalıyor.

Rambo Okan'ın bir tık altındasın. 🤣

@470401 yine futbol bilgisizliğini konuşturuyorsun. 🤣 şu maçta vitor pereira savunması yapacak kadar ne yaşadın çok merak ediyorum. İrfan can Kahveci'nin oyundan alınması skandal bir karar. Oyuna 3 forvet alıyor. Sahada onlara top atabilecek tek yaratıcı oyuncu mesut kalıyor.

Rambo Okan'ın bir tık altındasın. 🤣

Marsilya'ya 4 atıp Malatya'da berabere kalan takım teknik direktörünü savununan kişi konuştu.

Boşuna şizofren demiyorum, benim Malatya maçı sonrası Fatih Terim'i savunduğum herhangi bir mesajım yok. Kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. 😂 gel biraz fanatikliği bir kenara bırak, bak gidişatın rambo deniz olma yolunda... 🤣

Şizofrenin anlamını biliyosunuz değil mi? Vitor Pereira'yı savunmama şizofren diyorsanız aslında sizin şizofren olmanız gerekiyor bunu da biliyosunuz değil mi?🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı