Fenerbahçe 2-2 Göztepe

Gol geliyorum diye bağırdı resmen. Mourinho da sadece izlemekle yetindi. Ben oturduğum yerden Göztepe'nin gol atacağını anlayabiliyorum, koskoca Mourinho'sun sahanın dibinden hiçbir önlem alamıyorsun, üzücü. Göztepe'yi de kesinlikle tebrik etmek lazım. Puan çıkarabileceklerini düşünmüştüm ama gerçekten rastgele oynayarak falan yapmadılar bunu. Ayağa paslarla yavaş yavaş gelip attılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Goztepe dedigin nedir ki, alt ligden yeni cikmis bir takim.
Bu ülke insanının en önemli sorunlarından biri bu, küçümseme. Yıllardır sözde büyük takımlarımızı Avrupa'da kupalardan eleyen 5-10 bin kişilik kasabanın 10 milyon euroluk takımlarına da böyle diyordunuz, her seferinde içeride dışarıda sapladılar hâlâ akıllanmıyoruz. Bilmem kaç yüz milyon euroluk milli takımımız çoğu oyuncusu amatör Faroe Adaları'na yeniliyor bu mantıksızlık yüzünden.

Küçümsediğin bir konuda potansiyelini kullanamazsın, zaafına iyi çalışmış o "nedir ki" dediğin takım da bunu kullanır, izlediğinle kalırsın.

Son düzenleme:
Taraftarın sahada işi ne?
Taraftarın sahada işi yok zaten. Taraftar sahaya girerse soyunma odasına girersin, oradaki zibilyon tane güvenliğin arkasına sığınırsın çünkü o adamların işi seni korumak. Cengaver gibi gidip de adama dalmazsın. O gün olanlar Türk futbolu için büyük bir faciaydı, Ali Koç TFF'yi tehdit etmese oyuncular çok sağlam cezalar da alırlardı ama almadılar. Sebebi belli.
Yazdığım şeyle Ali Koç’un alakası ne?
Fenerbahçe-Göztepe maçını konuşuyoruz ya hani? Maçta Ali Koç'u yere kapakladılar ya hani? Fenerbahçe-Göztepe maçı konusunda geçen sezonki Trabzsonspor maçını konuşacak halim yok. Karşılaştırma yapıyorum.

Göztepe çaktı bu kadar. Bir koyu Göztepeliyim, maçtaydım ama Ali Koç'a penaltı verilmeliydi.

Sahasında 2-2 berabere kalarak mı "çaktı"? :D Hayatımda gördüğüm en küçük kulüp olabilir. Sahasında berabere kalmaya kazanmış gibi seviniyorlar. İyi ki Fenerbahçeliyiz de sahamızda berabere kalmaya sevinecek kadar çaresiz kalmadık hayatımız boyunca.

Son düzenleme:
Sahasında 2-2 berabere kalarak mı "çaktı"? :D hayatımda gördüğüm en küçük kulüp olabilir. Sahasında berabere kalmaya kazanmış gibi seviniyorlar. İyi ki fenerbahçeliyiz de sahamızda berabere kalmaya sevinecek kadar çaresiz kalmadık hayatımız boyunca.

Hakemin ve var hakemının fener forması evde kalmış galiba :)

Normal yönetilseydi eğer ki maç kazanan taraf 3-1 Göztepe olurdu. Asla yanlış anlamayın fener düşmanlığım yok fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı