Fenerbahçe 2-2 Göztepe

Sezon başı olabilir bu tarz kayıplar. 3-4 senedir fırtına gibi başlıyor takım ama sonunu getiremiyordu. Takımın geç form tutması her daim daha iyidir. Bu mesajım burada kalsın :)

Gerçekten felaket, iğrenç bir maç. Fenerbahçe yine bildiğimiz gibi.
Fenerbahçe'nin bu kadar kollanmasına, Göztepe'nin bu kadar hakkının yenmesine rağmen maçı yine de Göztepe kazandı, helal olsun.

Son düzenleme:
Gerçekten felaket, iğrenç bir maç. Fenerbahçe yine bildiğimiz gibi.
Fenerbahçe'nin bu kadar kollanmasına, Göztepe'nin bu kadar hakkının yenmesine rağmen maçı yine de Göztepe kazandı, helal olsun.
Adil bir yorum değil. Formanı çıkartıp öyle analiz yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca maç berabere bitti :)

Adil bir yorum değil. Formanı çıkartıp öyle analiz yapmanı tavsiye ederim.
Hiç kusura bakmayın, gayet de adil bir yorum. Bu konuda formasını çıkartmayan ben değil sizsiniz maalesef. Fenerbahçe daha sezonun ilk haftalarından ücretsiz penaltı jokerlerinden birini kullandı.
Ayrıca maç berabere bitti :)
Evet ama Göztepe bu kadar haksızlığın içinde kaybetmemeyi başarabildiyse benim gönlümde kazanmış sayılır.
Sadece kaybetmemekle kalmayıp Ali Koç'u da bir güzel yere kapakladılar. Helal olsun tekrardan.

Hiç kusura bakmayın, gayet de adil bir yorum. Bu konuda formasını çıkartmayan ben değil sizsiniz maalesef. Fenerbahçe daha sezonun ilk haftalarından ücretsiz penaltı jokerlerinden birini kullandı.

Evet ama Göztepe bu kadar haksızlığın içinde kaybetmemeyi başarabildiyse benim gönlümde kazanmış sayılır.
Sadece kaybetmemekle kalmayıp Ali Koç'u da bir güzel yere kapakladılar. Helal olsun tekrardan.
Koskoca bir camianın başkanını itip yere düşürüyorlar ve bunu yere kapakladılar diye helal olsun diyorsun. Bugün aynı şey Dursun Özbek'e olsa sizin gibi düşünmem. Koskoca camianın başkanına ayıp etmişler derim. Aramızda bir fark var sezebiliyorum.

Koskoca bir camianın başkanını itip yere düşürüyorlar ve bunu yere kapakladılar diye helal olsun diyorsun. Bugün aynı şey Dursun Özbek'e olsa sizin gibi düşünmem. Koskoca camianın başkanına ayıp etmişler derim. Aramızda bir fark var sezebiliyorum.
Siz futbolcularınız taraftarları dövdüğünde her yerde editler yapmış, oyuncunun taraftarı dövdüğü kareyi tüm sosyal mecralarda profil fotoğrafı yapmış kişilersiniz. Halil Umut Meler dövüldükten haftalar sonra maç yönetimini beğenmediğiniz için döven kişiye övgüler yağdırmış, editler yapmış kişilersiniz.
Aynı şey Dursun Özbek'e yapılsa neler yaparsınız düşünemiyorum bile. Şimdi buraya gelip masum ayaklarına yatmayın, geçen sezon yaptığınız çirkefliklerin hiçbirisi unutulmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı