Fenerbahçe 6-0 Galatasaray

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fenerbahçe 'liler bu videodan görüp "aBeY saLaTaSaRaYa on eKki teNe gOl çAktıK aUu" diye kuduruyorlar. Halbuki bu futbol değil rugby. Real Madrid 'e galip ilk ve tek takım Galatasaray ama geriye bakıp övünüyor muyuz? Hayır.

Dostum ben Galatasaray'a ne demişim ? Ben futbol gibi bir şey için ne kimseye hakaret ederim ne de dalga geçerim. Vücudunuzun atar damarı gibi önem veriyorsunuz. İzleyin, eğlenin geçin.
Daha fazla konuşup senin seviyene inmeyeceğim ne de olsa anlamayacaksın.
Haklısın, çok yaşa Galatasaray. Dünyanın en büyük kulübü.
 
Dostum ben Galatasaray'a ne demişim ? Ben futbol gibi bir şey için ne kimseye hakaret ederim ne de dalga geçerim. Vücudunuzun atar damarı gibi önem veriyorsunuz. İzleyin, eğlenin geçin.
Daha fazla konuşup senin seviyene inmeyeceğim ne de olsa anlamayacaksın.
Haklısın, çok yaşa Galatasaray. Dünyanın en büyük kulübü.
Arkadaş sen yukarıda demedin mi "6-0 ile Fenerbahçe 'ye ait." diye. Real Madrid 'i yenen ilk ve tek Türk takımıyız Dünya 'yı fethetmişiz gibi övünüyor muyuz? Dünya şampiyonluğumuz var Düyna 'yı fethetmişiz gibi övünüyor muyuz? Dünya 'nın en iyi 7 kaleci listesine girmiş kalecimiz var Dünya 'yı fethetmişiz gibi övünüyor muyuz? Fenerbahçe 'lilerin bizi 6-0 yenmelerinin sevinci Galatasaray 'lıların 7-0 yenmesinden daha fazlaydı. Ben sana demiyorum "Galatasaray 'a ana avrat kaymışsın, küfür etmişsin." diye. Birisi lafı çarpınca hemen "aBey mEn ğaLataSaRayA kUfir mİ eTtiM." diyorsunuz.
 
2020'de halen de futbol konuşuluyor. Canım ne zaman tiyatro izlemek istese, futbol maçı izleyip gülüyorum.

Çok haklı bir yorum hocam. Bence konu kapanmalı. Türkiye'de futbol, futbol dışında her şeye karıştı. Siyaset, tiyatro, mafyalar, şike, kavga, gürültü, küfür her şey var. Spor dışında her türlü ahlak dışı şeyi görebilirsiniz.
 
Taşlarla ve sopalarla yapılan kabile kavgalarına benziyor bu taraftar atışmaları. :D Bu bir spor. Her takımın kendine göre efsane galibiyeti de olur, utanç duyacağı mağlubiyeti de. Cebine para giren yöneticileri ve futbolcuları bile anlarım ki onlar bile umursamıyor bu olayları. Derdi ve tasası taraftara, güzellikleri takımdan para alanlara kalıyor her zaman. :)

Not: 1907.
 
Fenerliyim, bu 6-0'ın sürekli gündeme gelmesinden gına geldi. Tamam fark oldu eyvallah ama yeter yav.
 
Taşlarla ve sopalarla yapılan kabile kavgalarına benziyor bu taraftar atışmaları. :D Bu bir spor, her takımın kendine göre galibiyeti de olur, utanç duyacağı mağlubiyeti de. Cebine para giren yöneticileri ve futbolcuları bile anlarım ki onlar bile umursamıyor bu olayları. Derdi ve tasası taraftara, güzellikleri takımdan para alanlara kalıyor her zaman. :)
Futbol, nezaketle, ahlakla oynandığı zaman şu anki hali kadar keyif vermez. Eğer öyle bir şey yapılsaydı, bu kadar popüler olmazdı.

Milletin de bu sistem içindeki tek zevki. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
 
Futbol, nezaketle, ahlakla oynandığı zaman şu anki hali kadar keyif vermez. Eğer öyle bir şey yapılsaydı, bu kadar popüler olmazdı.
Neresinden tutsan elinde kalıyor. Milletin de bu kapitalist sistemdeki tek zevki, bir şeyde diyemiyorum.
cv.jpg

Böyle olunmasa yeter.

Çekişme-rekabet başka, körkütük fanatiklik başka. Kendi derdini boşverip, neredeyse hayali bir şey için kavga edenin zeka seviyesinden kuşku duyarım.

Ayrıca, katılıyorum da bir yandan. Birlik olmak veya mantıklı düşünmek insanlığa ters biraz. İlkel içgüdüler düşmanlık ve kaos istiyor. Futbol ile her şeye etki edilebilir. Gündem değişir, para toplanabilir, istenirse insanları birbirine bile düşman edebilirsiniz. Güzel bir araç. :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı