Fenerbahçe - Feyenoord maçı nasıl sonuçlanır?

Gec kalmadılar sadece umursamıyorlar. Bu saatten sonra kimi getirseler gideceklerini biliyorlar. Yoksa Haziran'dan itibaren yana yana calısmaları lazımdı.

Hocam adamin pes etmesi gibi bir durum olamaz. Elbet transfer yapacak koltugunu kaptiramaz. Secime yakin, yabanci liglerin transfer sezonu kapaninca kulup bulamayan yildizlar iner. Surprizler bizi bekler.

Uzun zamandir mac izlemiyorum ama genelde Hollanda takimlarina karsi Turkiye'de iyi oynuyor bizimkiler. Ilk mac 2-1 bittigine gore burada en kotu berabere kalir diye dusunuyorum.

Feyenoord'u elerse Benfica'ya elenecek Fener o sebeple cok istahli oynayacagini dusunmuyorum. Yine de ulke puani icin en kötü yenilmeden elense daha iyi.

Fenerbahçe, UEFA şampiyonlar ligi 3.eleme turu rövanş maçında Hollanda ekibi Feyenoord'u ağırlayacak. Sarı-lacivertliler ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Rövanş maçı bu akşam saat 20:00'da, chobani stadyumu'nda oynanacak. Maç nasıl sonuçlanır? Tahminim: Fenerbahçe 1-2 feyenoord.

Ayrıca, maç Exxen'den yayınlanacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Fener'in turu geçeceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe, UEFA şampiyonlar ligi 3.eleme turu rövanş maçında Hollanda ekibi Feyenoord'u ağırlayacak. Sarı-lacivertliler ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Rövanş maçı bu akşam saat 20:00'da, chobani stadyumu'nda oynanacak. Maç nasıl sonuçlanır? Tahminim: Fenerbahçe 1-2 feyenoord.

Ayrıca, maç Exxen'den yayınlanacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

0 1 Feyenoord alır ya da 1 1 biter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı